11860 Numara Sorgulama

11860 Numara Sorgulama

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 2,335
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Jan Iletisim Teknolojileri

11860 Numara Sorgulama, adından da anlaşıldığı üzere bilmediğiniz numaraları öğrenmenizi yada isimden numara bulmanızı sağlayan yararlı ve etkili bir Android uygulamasıdır.

11860 Numara Sorgulama, yazacağınız kişilere ait numaraları görüntüleyebileceğiniz yada numarayı girerek kimin üzerine kayıtlı olduğunu görebileceğiniz bir bilinmeyen numara sorgulama servisidir. Servisin Android ve iOS platformlarına özel geliştirilen uygulamaları sayesinde mobil cihazlarınız üzerinden de numara sorgulama işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.

11860 ile Avea, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom veri tabanında bulunan numaralara anında ulaşabilirsiniz. Her birine ayrı ayrı mesaj atmanıza gerek kalmamaktadır. Numaradan isim bulma yada isimden numara bulma dışında firmaların numaralarını bulma işlemi de yapabildiğiniz uygulama üzerinde yapacağınız işlemler ücretlidir. Tüm operatörler için sorgulama işlemleri vergiler dahil 2.90 TL'dir. Fakat bu fiyat mobil uygulama üzerinden yapılan sorgulamalar için geçerli. 11860'ı arayarak gerçekleştireceğiniz sorgulamaların fiyatı 1.75 TL'dir.

Başka numaralar tarafından sık sık aranıyorsanız ve kim olduklarını öğrenmek istiyorsanız 11860'ı mutlaka kullanmanızı öneriyorum. Yaptığınız sorgulamalar sonucunda herhangi bir sonuç bulunmuyor ise aramış olduğunuz kişi bilgilerini operatörlerin veri tabanlarında paylaşmıyor anlamına gelmektedir. Servisten kaynaklanan bir problem değildir.

Sizde istediğiniz zaman istediğiniz numaralara yada isimlere ulaşmak istiyorsanız 11860 Numara Sorgulama uygulamasını Android cihazlarınıza mutlaka indirmelisiniz.