2007 Stok Yönetim & Satış

2007 Stok Yönetim & Satış

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 4,734
  • DOSYA BOYUTU 1.6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Erkoz Yazılım

2007 Stok yönetim ve satış programı tüm alım satım işleriyle uğraşan ticarethanelerin kullanabileceği bir uygulamadır.

Üretici firmanın açıklaması:

2007 Stok yönetim ve satış programı tüm alım satım işleriyle uğraşan ticarethanelerin kullanabileceği bir uygulamadır.Çok kolay olmakla beraber detaylı bir ürün stoğu oluşturabilirsiniz.Kritik stok kontrolu yapabilir ,ürünlerinizin raflarına göre tasnifini düzenleyebilirsiniz. Satışa sunacağınız mallarınızı YTL ,Dolar ve Euro cinsine göre alabilir ,borçlandığınız ,mal aldığınız kişilere olan hesaplarınızı yine 3 farklı döviz cinsine göre belirleyebilirsiniz. Ayrıca hem alacaklarınızı hemde vereceklerinizi döviz cinslerine göre ve çek ,senet ,kredi kartı gibi altı ayrı seçenege göre işleyebilirsiniz. Günü gelen ödemelerinizi ve alacaklarınızı takip edebilirsiniz.

Stok listenizdeki ürünlerin satışında Barkodlu sistemi kullanabilir ve işlerinizi dahada hızlandırabilirsiniz. Sattığınız herhangibir malın iadesini alabilir ,iade edilen malın stoklarınıza girişini yapabilir ve müşteri carisinden düşebilirsiniz. 

Hangi ürünün hangi tarihte kime satıldığını ,ürünlerin hangi tarihlerde toplam ne kadar satıldığını ,en çok satan üründen en az satan ürüne kadar sıralama yapabilirsiniz ,müşterilere yapılan işlemleri listeleyebilirsiniz ve tüm giriş çıkışlarınızı kasadan günlük olarak takip edebilirsiniz.Giren nakitler ,çıkan nakitler ,giren çekler , çıkan çekler şeklinde katagorize edebilirsiniz.