2048 World Championship

2048 World Championship

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 25
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici AppGate

2048 World Championship, 2 ve 2'nin katındaki sayıları bir araya getirerek 2048'i elde etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.

2048 World Championship, 2014 yılı içerisinde uygulama marketlerinde en çok öne çıkan ve oynadıkça bağımlısı yapan 2048 bulmaca oyununun farklı versiyonlarından bir tanesi.

Eğer daha önce 2048 oynadıysanız oyunun 16 karelik oyun alanından ibaret olduğunu biliyorsunuzdur. Bu nedenle bu oyun için hazırlanan bir çok farklı uygulama son derece sade ve basit şekilde hazırlandı. Fakat 2048 World Championship, çok daha gelişmiş ve güzel görseller ile hazırlanan ve aynı zamanda oyunculara online olarak farklı kişiler ile 2048 oynama şansı sunan bir oyun.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak 2048 oynayabileceğiniz oyun içerisinde multiplayer oyun modu dışında başarımlar, liderlik tablosu, oyuncu profili, mağaza, iletişim ve mesaj kutusu da bulunuyor.

2 ve 2'nin katları şeklinde gelen sayıların aynı olanlarını birleştirerek 2048 değerine sahip kutucuğu oluşturmaya çalışacağını oyunda, 2048 yaptınız mı oyun bitmiyor fakat amacınıza ulaşmış oluyorsunuz. Yine de rekorları kırmak için 2048'den sonra da dikkatli hamleler yaparak en yüksek puanı almaya çalışmak yararınıza oluyor.

Tüm sayıların aynı anda yukarı, aşağı, sağa ya da sola hareket ettiği oyunda yapacağını her hamle de yan yana olan aynı sayı değerine sahip 2 kutucuk birleşerek toplamlarını gösteren tek bir kutucuğa dönüşüyor. Yani 2 adet 8 yazılı kareyi birleşecek şekilde hareket etitğinizde ortya 16 yazılı bir kutucuk geliyor. Bunun dışında yaptığınız her hamlede oyuna yeni kutucuklar rastgele olara ekleniyor. amacınız oyun ekranı dolmadan rakamları birleştirip eritmek ve böylece 2048'e ulaşmak.

Eğer bu tür oyunlarda kendinize güveniyorsanız 2048 World Championship'i ücretsiz indirip hem eğlenebilir hem de kendinizi test eebilirsiniz.