2048

2048

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 5,812
  • DOSYA BOYUTU 19.11 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Andris Pakulis

2048, sayıları toplayarak ilerlediğiniz zorlu ve eğlenceli bulmaca oyunudur.

2048, Windows 8'li tablet ve masaüstü bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Sayılarla haşir neşir olduğunuz oyunda hedefiniz 2048 rakamına ulaşmak. Anca bu sandığınız kadar kolay olmayacak.

Gabriele Cirulli tarafından geliştirilen 2048, aynı sayıları toplayarak ilerlediğiniz zorlu bir o kadar da zevkli bir bulmaca oyunu. 2 ile 2'yi toplayarak başlıyor, 2048 rakamına ulaştığınızda -ki bu saatlerinizi alabiliyor- oyunu başarı ile tamamlıyorsunuz.

Son zamanlarda tüm platformlarda en çok oynanan bulmaca oyunlarından olan 2048'de -diğer oyunlar gibi- yüksek puan elde etmeye çalışmıyorsunuz. Dolayısıyla sayıları birleştirirken iki kere düşünmeniz, yavaş bir şekilde ilerlemeniz tabiri yerinde ise oyunu sindire sindire oynamanız gerekiyor.

2048'in modern sürümü oldukça sade arayüz ile geliyor. O anki puanınızı ve en yüksek puanınızı ve oyunu sıfırlamanızı başlayan buton tablonun hemen üstünde yer alıyor. Oyunu ister kaydırma hareketleriyle, isterseniz de klavye ile (W,S,A,D veya yön tuşlarını kullanarak) oynayabiliyorsunuz. Kısacası oyun her türlü cihaza destek veriyor.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymayan 2048, kısa sürede bağımlısı olacağınız harika bir bulmaca oyunu.