En İyi 10 GTA 5 Modu

En İyi GTA 5 oyun modu hangisi? Bu sorunun yanıtını merak eden oyuncular için Grand Theft Auto V için oluşturulmuş en başarılı oyun modlarını sıraladık.

GTA 5 modu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazıda açık dünya temasına sahip video oyunu için geliştirilen en iyi oyun modlarını bir arada topladık. En iyi GTA 5 oyun modları listesinden beğendiğiniz bir modu indirebilir ve oyuna uygulayabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere GTA 5'in bilgisayar versiyonu 14 Nisan'da uzun bir gecikme sürecinin ardından resmi olarak çıkış yaptı ve PC oyuncularının beğenisine sunuldu. GTA 5 PC versiyonunu oyun konsolu versiyonlarından ayıran en önemli özelliklerinden biri de bu versiyonun kolayca modlanabiliyor olması.

GTA 5'i bir süre oynadıktan sonra senaryo modundaki ana görevlerin sonu geliyor. Fakat eğlence burada bitmiyor; çünkü çeşitli modlarla oyunda çılgın değişiklikler yapabiliyoruz veya oyunu küçük iyileştirmelerle oynayabiliyoruz. Bu yazımızda da GTA 5'i daha eğlenceli hale getiren bu GTA 5 modlarını bir araya getireceğiz.

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi
OYUN

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi

Grand Theft Auto VI çıkış tarihi, hikayesi, karakterleri, haritası ve benzerleri henüz açıklığa kavuşmuş olmamasına karşın GTA serisinin çıkması beklenen oyunu ile ilgili ortada bir sürü iddia bulunuyor.

Eğer GTA 5'in orijinal versiyonuna sahipseniz Rockstar oyunun GTA Online modunda hiçbir şekilde modlara izin vermiyor.Bu modları kullanan oyuncuları banlayacağı bilgisini paylaşan Rockstar, GTA 5'in tek kişilik senaryo bölümünde modlara izin vereceği bilgisini de paylaşıyor. Özet olarak bu modları kullanarak oyunun GTA Online modunu açmamanızı tavsiye ederiz.

Herhangi bir GTA 5 modunu yüklemeden önce oyun dosyalarınızı yedeklemenizi de tavsiye ediyoruz. Bu sayede olası uyumsuzluklarda oyununuzu orijinal haline döndürebilirsiniz. Dilerseniz listemizdeki GTA 5 modlarına kısaca göz atalım.

En İyi 10 GTA 5 Modu Listesi

  • Script Hook V
  • GTA 5 Trainer
  • GTA 5 Gravity Gun Mod
  • GTA 5 Mobile Radio Mod
  • GTA 5 Multiplayer Mod
  • GTA 5 North Yankton Loader
  • GTA 5 Field of View Modu
  • GTA 5 Nitro Mod
  • GTA 5 Superhero Mod
  • Ultimate GTA 5 Superman Mod

Yukarıda Grand Theft Auto V isimli yapım için geliştirilen başarılı modlar yer alıyor. Bu modların neler sunduğuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

1. Script Hook V

Listemizdeki ilk GTA 5 modumuz Script Hook V adlı mod. Bu mod temel olarak GTA 5 içerisinde kahramanınızın görünümünü değiştirmenizi, balık, geyik, şempanze, inek veya domuz gibi bir hayvana dönüşmenizi mümkün kılıyor.

İçerisinde bir GTA 5 Trainer'ı da içeren Script Hook V ile ölümsüzlük, para, aranma seviyesi gibi çeşitli GTA 5 Hilelerini oyun içerisinde aktifleştirebiliyorsunuz. Script Hook V'i diğer GTA 5 modlarını yüklemenizi sağlayacak bir araç olarak da kullanacağız.

Script Hook V'i nasıl yükleyeceğinizi ve oyun içerisinde nasıl kullanacağınızı bu sayfa üzerinden öğrenebilir, yine aynı sayfa üzerinden modu indirebilirsiniz:

2. GTA 5 Trainer

GTA 5 Trainer oyunun tek kişilik modunda çeşitli hileleri kullanmamızı mümkün kılıyor. Normalde GTA 5 Hileleri resmi olarak yayımlandı fakat bu hileler sadece belli süreyle görevler haricinde kullanılabiliyor. Bu hile kodlarını girebilmek için de oyun içerisinde telefonumuzu kullanmamız gerekmekte.

GTA 5 Trainer bize hileleri aktifleştirmek için pratik bir yol sunuyor ve senaryo modunda sınırsız süre ile bu hileleri kullanmamızı mümkün kılıyor. GTA 5 Trainer'ı indirmek ve nasıl kullanıldığını öğrenmek için bu sayfaya göz atabilirsiniz:

3. GTA 5 Gravity Gun Mod

Birçoğunuz Half Life 2'yi oynamışızdır. Bu oyun ile özleşmiş olan ilginç bir silah vardı. Yer çekimi kanunlarını değiştiren ve çeşitli bulmacaları çözmemize yardımcı olan Half Life 2'nin Gravity Gun adlı silahı bu modla GTA 5'e eklenebiliyor. GTA 5 Gravity Gun Mod kullanarak insanları veya araçları havaya kaldırabilir ve sağa sola fırlatabilirsiniz.

Oyunun fizik kurallarını alt üst ederek sonuçlarını görmek isterseniz bu modu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. GTA 5 Gravity Gun Mod'u kullanabilmek için Script Hook V modunu önceden yüklemiş olmanız gerkeiyor. GTA 5 Gravity Gun Mod'un nasıl kullanılacağını öğrenmek ve modu indirmek için bu sayfaya göz atabilirsiniz:

4. GTA 5 Mobile Radio Mod

Eğer GTA 5'te araçtan indiğinizde müzik keyfinizin kesilmesinden şikayetçiyseniz bu mod hoşunuza gidebilir. GTA 5 Mobile Radio Mod temel olarak GTA 5 radyo kanallarını yayayken de dinleyebilmenize olanak veriyor. Bu modu nasıl yükleyebileceğinizi öğrenmek ve modu indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Eğer GTA 5'te kendi radyonuzu oluşturarak MP3'lerinizi dinlemek isterseniz aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilir ve yazıda yer alan adımları sırası ile uygulayabilirsiniz.

GTA 5'te Kendi Radyomu Nasıl Oluşturabilirim?
OYUN

GTA 5'te Kendi Radyomu Nasıl Oluşturabilirim?

GTA 5, müzik ekleme işleminin yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu işlem sayesinde oyuncular oyun içerisinde kendi seçtiği şarkıları dinleyebiliyor.

5. GTA 5 Multiplayer Mod

GTA 5 kendi içerisinde GTA Online moduyla gelse de oyunun tek kişilik modunu arkadaşlarımızla oynayamıyoruz. İşte GTA 5 Multiplayer Mod oyunun tek kişilik bölümünü de çok oyunculu olarak oynamanızı mümkün kılıyor. Ayrıca farklı oyun modlarını aktifleştirerek oyunu modlu bir şekilde çok oyunculu olarak da oynayabilirsiniz.

GTA 5 Multiplayer Mod'u nasıl yükleyip kullanabileceğinizi bu sayfadan öğrenebilir, modu yine aynı sayfa üzerinden indirebilirsiniz.

6. GTA 5 North Yankton Loader

GTA 5'e ilk başladığınız bölümü hatırlıyor musunuz? Bu bölümde bir banka soygununa katılıyor ve sonrasında kaçmaya çalışıyorduk. Nedense bu bölümü geçtikten sonra oyunun ilerleyen bölümlerinde North Yankton adlı karlarla kaplı bu bölgeye geri dönemiyorduk.

GTA 5 North Yankton Loader ile bu bölgeye geri dönebilmeniz mümkün. Modu nasıl yükleyebileceğinizi ve kullanabileceğinizi öğrenmek ve modu indirmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

7. GTA 5 Field of View Modu

GTA 5 PC versiyonunun en büyük yeniliklerinden biri FPS yani 1. şahıs bakış açısıyla oyunu oynamamıza izin veriyor oluşu. Fakat bu birinci şahıs kamerası belli bir görüş alanına sahip ve bu kısıtlı görüş alanı nedeniyle aksiyon sahnelerinde problem yaratabiliyor.

GTA 5 Field of View Modu ile GTA 5'teki birinci şahıs kamerasında görüş alanını genişletebiliyorsunuz. Yükleme talimatları ve indirme bağlantısı için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

8. GTA 5 Nitro Mod

Biraz hıza ne dersiniz? GTA 5 Nitro Mod oyunda araçlarınıza nitro özelliği eklemenizi ve süper hızlara çıkmanızı mümkün kılıyor. Bu mod sayesinde gitmek istediğiniz noktaya daha kısa sürede varabilir, rampalardan çılgın bir şekilde uçabilir veya akıl almaz trafik kazalarına sebep olabilirsiniz. Yükleme talimatlarını görmek ve modu indirmek için tıklayın:

9. GTA 5 Superhero Mod

GTA 5'te kahramanınıza süper yetenekler kazandırmaya ne dersiniz? GTA 5 Superhero Mod ile süper zıplayışlar yapmanız, havada uzun süre süzülebilmeniz, süper güçlü yumruk ve tekmelerle saldırabilmeniz ve insanları gökyüzüne doğru uçurabilmeniz, araçlarınıza süper hızlar kazandırabilmeniz mümkün.

Bu modda aslen bir GTA 5 Trainer dosyası; fakat gelişmiş özelliklerle oyun severlere sunuluyor. GTA 5 Superhero Mod'u indirmek ve nasıl kullanılacağını öğrenmek için sayfamıza göz atabilirsiniz:

10. Ultimate GTA 5 Superman Mod

Ultimate GTA 5 Superman Mod, açık dünya temasına sahip olan Grand Theft Auto V isimli yapımı Superman olarak oynayabilmenize olanak tanır. Bu mod sayesinde oyuna lazer saldırısı, süper rüzgar esmesi, rüzgar esintisini dondurma, güneş patlaması, lazer püskürtme saldırısı dahil pek çok özellik eklenir.

GTA 5 %100 Save Dosyası İndirme Nasıl Yapılır?

Listemizdeki 10 GTA 5 modunun yanında bu küçük bonuslar hoşunuza gidebilir. GTA 5'in yüzde yüz oranında tamamlanmış save dosyasını indirmek ve nasıl yükleneceğini görüntülemek için bu sayfamıza göz atabilirsiniz:

YORUMLAR