Kasım 2017'de Çıkacak En İyi Oyunlar

Kasım 2017'de çıkacak oyunlar listemizde, yine birbirinden güzel oyunlar yer alıyor.

Kasım 2017'de çıkacak oyunlar

Yılın oyun açısından en şıkır şıkır dönemine girdiğimiz kasım ayıyla birlikte üst üste yüksek bütçeli oyunlar bizleri karşılayacak. Call of Duty, Star Wars ve Need for Speed gibi merakla beklenen oyunları ele alacağımız Kasım 2017’de çıkacak oyunlar listemizde birbirinden güzel oyunlar yer alacak.

Kuşkusuz bu ayın adından en çok söz ettirecek oyunu Call of Duty: WWII. Yıllardır beklenen geri dönüşün yanı sıra Star Wars: Battlefront II de yine gözümüzden kaçmayan, oynamak için yerimizde duramadığımız yapımlardan bir tanesi. Bir de güzel olması için dua ettiğimiz Need for Speed Payback var. Üç oyunla birlikte göze çarpan diğer oyunlarsa şöyle:

Call of Duty: WWII (PC, PS4, Xbox One) – 3 Kasım

Activision vazgeçilmezi, her senenin çok satanı Call of Duty, bu sene de bizlerle buluşacak. Son yıllarda bizleri uzayın derinliklerine doğru götüren ve neredeyse FPS oyunundan çıkıp, Star Wars benzeri bir yapıya bürünen Call of Duty, 2017’de eski günlerine geri dönme umuduyla çıkış yapacak.

Hayran kitlesinin büyük baskılarının ardından Call of Duty: WWII ile İkinci Dünya Savaşı yıllarına geri dönen Activition, Sledgehammer Games’in geliştirdiği yeni oyunuyla birlikte, eski tadının peşinden gidecek.

Sonic Forces (PC, PS4, Xbox One, Switch) – 7 Kasım

Sonic the Hedgehog serisinin 25. Yılını kutlamak adına Sonic Team tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından dağıtımı yapılan Sonic Forces, her zaman olduğu gibi platform türünde bir yapım.

Robot ordusu ve yeni oyunla birlikte ilk kez karşılaşacağımız Infinite isimli düşmanımızla birlikte dünyayı ele geçiren Doctor Eggman’e karşı bir direniş başlatacağımız oyunda, Sonic Generations benzeri bir oynanışla birlikte Eggman’i alt etmeye çalışacağız.

Need for Speed Payback (PC, PS4, Xbox One) – 10 Kasım

Need for Speed Rivals ile 2013 yılında öldü denilen seriyi tekrar canlandıran Ghost Games, Rivals'ın görece başarısının ardından sadece Need for Speed isimli bir oyun yaparak, eski günlerine geri dönmeye çalışmıştı. Her ne kadar güzel gibi görünse de çıkış yaptıktan sonra istenilen başarıyı yakalayamayan Need for Speed’in ardından son bir atış hakkı kalan stüdyo, Need for Speed Payback isimli oyunu duyurmuştu.

Underground ve Most Wanted tadını arayan oyunculara, Hızlı ve Öfkeli tarzı bir yapımla yeni bir deneyim sunmayı amaçlayan Ghost Games, tam anlamıyla film serisinin oyununu yapma girişiminde bulunmuş desek yeridir. Aksiyonunun çok yüksek olduğunu görebildiğimiz oyun, videolarıyla bizleri heyecanlandırsa da neler olduğunu oynamadan bilemeyeceğiz.

Football Manager 2018 (PC) – 10 Kasım

Bizlere takım elbiselerle maç sonucu bekleten Football Manager serisi, uzun yıllardır rakipsiz kalsa da kendini geliştirmeye devam ediyor. Her sene bambaşka bir özellikle hayranlarının karşısına çıkan ve birçoğunu memnun eden Sports Interactive, Football Manager 2018’de de çizgisini korumaya devam etmiş gibi görünüyor.

Oyuncu izleme sistemi, taktikler ve transferlerde yeniliklere giden ve spor bilimleri, takım liderliği gibi daha önce görmediğimiz değişikliklerle çıkış yapmaya hazırlanan Football Manager 2018, yine birçok kişiyi uzun süre ekranlarının başında tutacak.

L.A. Noire (PS4, Xbox One, Switch) – 14 Kasım

Team Bondi tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen L.A. Noire, oyun dünyasına yeni bir soluk getirmeyi başarmıştı. Polisiye bir hikayenin peşinden koştuğumuz yapımda, dönemine göre çok iyi motion capture teknolojileri kullanılmış ve gerçek oyuncular birebir oyuna aktarılmıştı.

Sorgulama yaptığımız sırada karşımızdaki insanın sadece cevaplarına değil; el hareketleri ve mimiklerine de dikkat ettiğimiz L.A. Noire, mimik okuma işini ilk kez uygulamayı böylece başarmıştı. Bunun yanı sıra iyi de bir hikaye sunan oyun, oldukça beğenilmişti. Şimdi yeni nesil konsollar için elden geçirilmiş şekilde tekrar gelen Noire, kasımın ortasında oyuncularla buluşacak.

Star Wars: Battlefront II (PC, PS4, Xbox One) – 17 Kasım

Lucas Arts’ı satın alan Disney, çeşitli alanlarda Star Wars hakkının üretimini kendi yapma kararı alırken, video oyunu gibi sahalardaysa işi başka şirketlere devretmişti. Disney’in satın alımı resmi olarak açıklamasından sonra hemen harekete geçen ve Star Wars’un isim hakkını alan Electronic Arts, ilk görevi Battlefield serisinin geliştiricisi DICE’a vermişti.

Star Wars: Battlefront isimli oyunla karşımıza çıkan EA ve DICE, hikaye bölümleri olmayan bu oyunun ardından çeşitli övgülerle birlikte bir dizi yergiyle de karşı karşıya kalmışlardı. Özellikle sadece çok oyunculu maçlar için hazırlanan yapımın hikayesinin bulunmaması hiç beğenilmemişti. Star Wars: Battlefront II ile birlikte bizlere Star Wars evreninin çok anlatılmayan bir tarafını gösterecek olan EA, oldukça başarılı bir oyunla piyasaya çıkmak için hazır.

The Inpatient (Playstation VR) – 21 Kasım

Son olarak Until Dawn ile Playstation oyuncularının gönüllerini fethetmeyi başaran Supermassive Games tarafından geliştirilen The Inpatient, bizleri VR dünyasının güzellikleriyle birlikte Until Dawn evreninde tutmaya devam ediyor.

Yine Blackwood Sanatoryumu içerisinde geçen The Inpatient, Until Dawn’da yaşananlardan altmış yıl öncesini konu alıyor. Until Dawn oynayanların bileceği gibi olmadık şeylerin yaşandığı bu yerde, altmış yıl öncesinde de benzer şeylerin yaşandığını gösteren Supermassive Games, yine korku dolu saatlerle bizleri baş başara bırakıyor.

Call of Duty WWII Sistem Gereksinimleri Açıklandı!
OYUN

Call of Duty WWII Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

{mediaId=456707} Sledgehammer Games, Kasım ayının başında çıkış yapacak Call of Duty WWII'nin sistem gereksinimlerini resmi olarak açıkladı.

Star Wars: Battlefront 2'nin Hikayesi Ortaya Çıktı!
OYUN

Star Wars: Battlefront 2'nin Hikayesi Ortaya Çıktı!

Star Wars: Battlefront 2'nin geliştiricisi Electronic Arts Motive, yayınladığı bir video ile yeni oyunun hikayesine dair ilk detayları paylaştı.

Need for Speed Payback PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
OYUN

Need for Speed Payback PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Yarış oyunları söz konusu olduğunda Electronic Arts'ın Need for Speed serisini herkes bilir. Pek çok oyunseverin en sevilenler listesine giren seri, son oyunuyla muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR