Windows 11 Tasarımı Sızdırıldı: Nasıl Görünüyor?

Sızdırılan görüntülerle birlikte Windows 11 Tasarımı hiç olmadığı kadar net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Peki yeni işletim sistemi nasıl görünüyor?

Windows 11 Tasarımı

Microsoft tarafından önümüzdeki günlerde düzenlenecek etkinlik sırasında tanıtılması beklenen Windows 11, bazı önemli sızıntılara konuk oldu. Sızdırılan görüntülerle birlikte Windows 11 Tasarımı hiç olmadığı kadar net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Windows 11 Tasarımı Nasıl Görünecek?

Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 sürümlerinin çoğu alanda benzer bir tasarıma sahip olduğunu göz önüne alırsak, Windows 11 ile birlikte bazı radikal değişikliklerin gündeme gelmesini bekliyoruz. Peki sızıntılar, bu konuda bizlere neler söylüyor?

Sızan tasarımların genel yapısına göz attığımızda, Windows 10X ile benzer bir çizgide yer aldıklarını görüyoruz. Dokunmatik ekranlı Surface benzeri cihazlar için tasarlanan Windows 10X, o zamandan bu yana kullanımdan kaldırılmıştı ve bazı özelliklerinin direkt olarak Windows 10'a geldiğine şahit olmuştuk. Buna ek olarak diğer önemli özellikler de Windows 11'e gidecek gibi gözüküyor.

Yukarıdaki görüntülere göre yeni sürümde iki farklı duvar kağıdı bulunacak ve görünüşe göre bunlar, karanlık mod ve standart mod arasında değişiklik yapıldığında otomatik olarak değişecek. Yeni sürüme daha canlı bir şekilde göz atmak isterseniz, aşağıdaki videoya da göz atabilirsiniz.

Son olarak oyun oynamayı sevenler, Windows 11 ile yenilenmiş bir Xbox deneyimi elde edecek gibi gözüküyor.

Peki siz sızdırılan bu görseller ve videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Windows 11'in tasarımı bu şekilde mi olacak? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR