Yeni Xbox Game Pass Oyunları Belli Oldu (Ocak 2022)

Ocak ayının ilk yarısında eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Listede dünya genelinde çok sayıda oyuncunun beğendiği yapımlar da yer alıyor.

Bu ay eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları duyuruldu. Ocak ayının ilk yarısında popüler abonelik hizmetinin kütüphanesine oldukça başarılı video oyunları eklenecek. Bu oyunlar arasında Mass Effect Legendary Edition da yer alıyor. Listeye ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Ocak 2022 Xbox Game Pass Oyunları Neler?

  • Embr (Bulut, Konsol ve PC) - 6 Ocak
  • Mass Effect Legendary Edition (Konsol ve PC) - 6 Ocak
  • Outer Wilds (Bulut, konsol ve PC) - 6 Ocak
  • Spelunky 2 (Konsol ve PC) - 13 Ocak
  • The Anacrusis (Konsol ve PC) - 13 Ocak

Iratus: Lord of the Dead Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!
OYUN

Iratus: Lord of the Dead Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Iratus: Lord of the Dead ücretsiz hale geldi. Başarılı video oyununa herhangi bir ücret ödemeden sahip olmak için kısıtlı süreniz var.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Microsoft, ocak ayının ilk yarısında Xbox Game Pass isimli hizmetin kütüphanesine eklenecek yapımları duyurdu. Şirket tarafından paylaşılan listeye baktığımızda önümüzdeki günlerde oldukça başarılı video oyunlarının içerçik kütüphanesine ekleneceğini görüyoruz.

Buried Signal tarafından geliştirilen ve çok sayıda oyuncu tarafından çok beğenilen Gorogoa (bulut, konsol ve PC), 28 Ocak 2021 tarihinde piyasaya sürülen Olija (bulut, konsol ve PC) ve çeşitli bulmacaların yer aldığı The Pedestrian (bulut, konsol ve PC) isimli oyunlar dün itibarıyla popüler hizmetin kütüphanesine eklendi.

6 Ocak tarihinde Embr, Mass Effect Legendary Edition ve Outer Wilds isimli yapımlar eklenecek. Mass Effect serisinde yer alan üç oyunun yenilenmiş sürümlerini içeren Mass Effect Legendary Edition, 14 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya sürüldü. Başarılı RPG serisi, yüksek inceleme puanları ile dikkat çekiyor.

Spelunky 2 ve The Anacrusis isimli video oyunlarının 13 Ocak tarihinde ekleneceği açıklandı. Yayıncılığını Mossmouth'un üstlendiği platform aksiyon roguelike oyunu, iki boyutlu bir yapıya sahip. Başarılı oynanış sistemi ve bölüm tasarımıyla ön plana çıkan yapım, çok sayıda oyuncu tarafından beğenildi.

Stray Bombay tarafından geliştirilen ve yayımlanan The Anacrusis, FPS türünü seven oyunculara hitap ediyor. Dört oyuncuya kadar co-op desteğine sahip olan video oyunu, oyuncuların keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor.

Xbox Game Pass'ten Kaldırılacak Oyunlar (15 Ocak)

  • Desperados III (Bulut, Konsol, PC)
  • Ghost of a Tale (PC)
  • Kingdom Hearts III (Konsol)
  • Mount & Blade: Warband (Bulut, Konsol, PC)
  • Pandemic (Konsol, PC)
  • Yiik: A Postmodern RPG (PC)

Ocak ayının yeni Xbox Game Pass oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR