2048 by Gabriele Cirulli

2048 by Gabriele Cirulli

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 268
  • DOSYA BOYUTU 1.5 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Gabriele Cirulli

2048 by Gabriele Cirulli, tek kutuda 2048 rakamını elde etmeye çalıştığınız popüler bulmaca oyunudur.

2048, sayıları toplayarak ilerlemeye dayanan popüler bir bulmaca oyunudur. Oyunun yapımcısı Gabriele Cirulli tarafından sunulan ve kısa sürede bağımlısı olacağınız oyunda tek bir amacınız var o da sayıları dikkatlice toplayarak, 2048 yazılı kareyi elde etmek.

Sayılarla oynamayı sevenlere hitap eden 1024 ve Threes oyunlarından esinlenilerek hazırlanmış bir bulmaca oyunu olan 2048, hızlı düşünme ve dikkat gerektiren harika bir bulmaca oyunu. Sayı odaklı bir oyun olduğundan sayılara iyice odaklanmalısınız. Herhangi bir süre veya hareket sınırınız yok. Sayıları toplarken iki kere düşünmeli, oyunun amacının en yüksek puan elde etmek değil, 2048 yazan kareyi elde etmek olduğunu unutmamalısınız.

Düşünmeden ilerlediğinizde oldukça kısa süren oyunda iki farklı oyun modu bulunuyor. Classic Mode’u seçtiğinizde hiçbir sınır olmadan (süre, hareket) 2048’li kareyi elde etmeye çalışıyorsunuz. Time Trial modu ise hızlı düşünme gücünüzü ve reflekslerinizi geliştirmak isteyenlere yönelik hazırlanmış. Bu oyun modunda süreye karşı oynuyor, hareket sayınız kaydedilyor ve size verilen sürede en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Diğerine göre bu oyun modunun daha eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.

İster tablet isterseniz de akıllı telefonunuzla oynayabileceğiniz oyunun oyun içi menüleri oldukça sade tasarlanmış. O anki puanınız ve şimdiye kadar yaptığınız en iyi puan ekranın sağ üst köşesinde, orta bölmede 4x4 tablo (Standart tablo boyutu, değiştirilemiyor.) alt bölmede ise hareket sayınız ve süre yer alıyor. Herşey olabildiğince sade hazırlandığından sayılara odaklanmanız son derece basit. Oyun ücretsiz olması yönünde alt tarafta reklamlar gösteriliyor. Bu reklamlar çok aşağıda olduğundan, oyununuzu kesinlikle etkilemiyor, rahatsız etmiyor.

Mobil platformun yanı sıra web tarayıcı üzerinden de oynanabilen bu bulmaca oyunu kolay gibi gözüken, başladıktan sonra zor bırakacağınız oyunlar arasında. Eğer sayılarla oynamayı seviyorsanız 2048 resmi oyununu kesinlikle denemelisiniz.