Android Üzerinde Oynayabileceğiniz En İyi 11 Poker Oyunu

Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların ücretsiz olarakj oynayabileceği en kaliteli ve ğelenceli 11 poker oyununu seçerek, sizler için listeledik. Hemen İndirin!

Android Üzerinde Oynayabileceğiniz En İyi 11 Poker Oyunu

En popüler kart oyunlarından bir tanesi olan Poker'i Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi uygulamaları merak ediyorsanız, yazımıza balıklama dalmanız gerekiyor. Android uygulama marketi Google Play Store üzerindeki en popüler ve en çok tercih edilen poker oyunlarını bulabileceğiniz listemizdeki oyunların hepsi ücretsiz ve son derece gelişmiş özelliklere sahip.

Texas Holdem Poker oynamak, poker turnuvalarına katılmak, arkadaşlarınız ile poker oynama keyfi yaşamak ve offline olarak internet bağlantınız olmadan poker oynamak istiyorsanız aşağıda yer alan uygulamaları kontrol ederek sizin için en uygun olanıp seçip hemen indirebilirsiniz.

Not: Listede yer alan tüm uygulamaların açıklamaları altında yer alan indirme bağlantılarını kullanarak hemen indirebilirsiniz.

Appeak Poker

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, kullanışsız olmayan, para ödeyerek kazanamayacağınız ve ağır reklam stratejisi uygulamayan eğlenceli bir poker oyunu. Oyunu indirdikten sonra hemen online olarak Texas Holdem Poker oynayabileceğiniz Appeak Poker, yaklaşık olarak 100.000 aktif kullanıcıya sahip. Günlük olarak oyunculara ücretsiz çip veren oyunda oynama tarzınıza göre farklı aktiviteler bularak ister ciddi bir şekilde, isterseniz de rahat modda poker oynayabiliyorsunuz.

DH Texas Poker

Arkadaşlarınız ile özel olarak kuracağınız masalarda poker oynama özelliğine de sahip olan eğlenceli Android poker oyunları arasında yer alan bir oyun. Farklı oyun modları ve poker oynamanız için verilen günlük bonus çipler ile ilginizi çekebileek olan DH Texas Poker'de, sunulan teklifleri değerlendirerek daha da fazla ekstra çip kazanabiliyorsunuz. Fakat bu teklifleri değerlendirirken sizden ne istediklerini dikkatlice okumalı ve ona göre hareket etmelisiniz.

Full Tilt Poker

Kendi web sitesi üzerinde gerçek para ile poker oynama imkanı sunan oyunlardan bir tanesi olan Full Tilt Poker, Google Play üzerindeki kurallar nedeniyle oyun içerisinde gerçek para ile poker oynatamıyor. Online Android poker oyunları arasında en popülerlerden bir tanesi olan oyunda poker turnuvalarına katılabilir ve farklı oyun modlarında poker oynama keyfini çıkarabilirsiniz. Genel anlamda bakıldığında belirli bir kalite ve çizgiye sahip olan Full Tilt Poker oyunu da seçebileceğiniz oyunlardan bir tanesi diye düşünüyorum.

Live Hold'em Pro

Poker oynadığınız masalardali diğer oyuncular ile canlı sohbet etme, hızlı poker oynama masaları, poker turnuvaları ve farklı ücretsiz çip kazanma yolları gibi özelliklere sahip olan Live Hold'em Pro oyunu da Android mobil cihaz sahiplerinin tercih edebileceği eğlenceli poker oyunlarından bir tanesi.

Geliştirici firmanın bu oyun dışında farklı şans ve kart oyunları da olması, onların bu konudaki deneyimini gösterirken,Live Hold'em Pro'yu denemeniz halinde diğer poker oyunlarına göre biraz daha kaliteli olduğunu siz de anlayabilirsiniz. Çok ufak tefek hatalar yer almasına rağmen, keyifli bir şekilde poker oynamak için bu oyunu tercih edebilirsiniz.

Poker Friends

Diğer Android poker oyunlarının aksine online olarak poker oynama yerine arkadaşlarınız ile özel masalar kurarak poker oynayabilme üzerine odaklanan oyun, en başarılı poker oyunlarından bir tanesi diyebilirim. Elbette diğer oyuncularla da poker oynayabileceğiniz oyunda diğer poker masalarına isimsiz olarak giriş yaparak kimliğinizi açığa çıkarmadan poker oynama imkanınız bulunuyor. 2 milyon kullanıcıya sahip olan oyunda masalarda diğer oyuncularla mesajlaşarak sohbet de edebiliyorsunuz.

Online olarak diğer tanımadığınız oyuncular ile poker oynamaktan çok arkadaşlarınız ile poker oynamak istediğiniz bir Android poker oyunu arıyorsanız 'Poker Friends' sizin için en iyi tercihlerden bir tanesi olabilir.

PokerStars Poker

En çok poker oynanan web sitesi ünvanına sahip olan PokerStars'un Android poker oyunu da her gün yüzbinlerce aktif oyuncunun poker oynamasını sağlıyor. Oldukça fazla özelliğe sahip olan oyunun en öne çıkan özellikleri ise; diğer oyuncular ile canlı sohbet, lobide filtremele yaparak uygun masa bulma ve poker turnuvaları.

Bazı oyuncuların masa bulma ve bağlantı problemi yaşadığını belirttiği PokerStars, buna rağmen oldukça iyi bir poker oyunu. Ayrıca oyunun gerçek para ile poker oynamanıza izin veren versiyonunu Google Play üzerinden olmasa da geliştiricinin web sitesi üzerinden indirebilirsiniz.

Texas Holdem Poker Deluxe

Facebook üzerinde oynana bir poker oyunu olarak ortaya çıkan fakat geliştikçe yayılan oyunun Android versiyonu da en popüler poker oyunları arasında yer alıyor. Pek çok diğer poker oyunu gibi bu oyunda da günlük çip hediyeleri, online poker oynama, turnuvalar ve bir çok farklı poker oynamanızı sağlayan masalar bulunuyor.

Kişisel bir poker hesabı profiliniz olan oyundaki masalarda 5 - 9 ile birlikte poker oynama deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Oyunun arayüzü ve akıcılığı oldukça iyi. Oyuncuların ufak tefek bağlantı problemleri yaşadığı söylenmesine rağmen, Google Play üzerinde en çok puana sahip olan poker oyunlarından bir tanesi olduğu da bir gerçek. Tamamen ücretsiz olarak indirip sınırsız oynayabilirsiniz.

Texas Holdem Poker Offline

Listede şimdiye kadar yer alan poker oyunlarının hepsi online olarak oynanan ve oynamak için internet bağlantısı gerektiren oyunlardı. Bu nedenle bu oyun bir adım öne çıkarak diğerlerinden farklı olarak internet bağlantısı olmadan poker oynayabilmenizi sağlıyor. Her zaman internet bağlantınız olacak diye bir şey yok. Bu nedenle oldukça yararlı olan oyun sayesinde istediğiniz zaman ve yerde Android sisteme karşı poker oynayabiliyorsunuz.

Düz bir poker oyunu olmanın çok dışında olan Texas Holdem Poker Offline'da poker oynayıp kazanacağınız para ile evler alıyorsunuz. Tek başına poker oynamak isteyenler ve pokere yeni başlayacak olanlar için mükemmel bir seçim olacak olan oyunda ücretsiz olarak indirilip Android mobil cihazlarınız üzerinde oynanabiliyor. Kolaydan başlayan oyunda ilerledikçe zorlaştığını farkedeceksiniz.

Texas Poker

Pokere yeni başlayacak olanlar için poker eğitimi veren eğlenceli bir poker oyunu olmasına rağmen Facebook'a entegrasyonuna odaklanması sebebiyle bazı oyuncuları kendinden kaçıran Texas Poker, Facebook'tan gelen davet ve istekleri reddetme ayarlarını kullandığınızda oldukça keyifli bir oyun haline geliyor.

Kolay kullanıma önem veren oyunda günlük olarak binlerce aktif oyuncu poker oynuoyor. Oyuncular arası sohbet etme ve poker turnuvaları gibi gelişmiş poker oyunu özelliklerine de sahip olan Texas Poker, bulabileceğiniz en iyi poker oyunlarından bir tanesi.

Zynga Poker

Facebook üzerindeki en popüler poker oyunlarından bir tanesi olan Zynga Poker, özellikle ülkemizde de oldukça popüler. Bir zamanlar Facebook üzerinden gelen Zynga Poker isteklerinden önümüzü göremez hale gelmiştik çok net hatırlıyorum. İsminin kolay hatırlanabilir olması nedeniyle avantaja da sahip olan poker oyununu ister mobil cihazlarınız üzerinden isterseniz de web üzerinde oynayabiliyorsunuz.

Etkileyici animasyonları ile ön plana çıkan Zynga Poker, bu özelliği ile diğer poker oyunlarından bir adım öne çıkıyor diyebilirim. Uzun bir listeye sığacak kadar özelliğe sahip olan oyunda, bir poker oyununda bekleyebileceğiniz özelliklerin hemen hemen hepsinin bulunduğunu söyleyebilirim. Ufak hatalar da yok değil elbet fakat bu tür ufak buglar deneyeceğiniz her oyunda olacaktır. Eğer Android telefon ve tabletleriniz üzerinde poker oynamak istiyorsanız Zynga Poker yapabileceğiniz güzel seçimlerden bir tanesi.

World Series of Poker

Oynadığınız poker oyunlarının istatistiklerini görebileceğiniz başarılı, ücretsiz ve eğlenceli Android poker oyunlarından bir diğeri de World Series of Poker. Dünyanın farklı şehirlerinde yer alan casinolarında poker oynama keyfi sunan oyunda canlı sohbet, misafir olarak poker oynama, turnuvalar ve daha bir çok özellik sunuluyor.

Tasarım açısından da oldukça şık olan oyunu ücretsiz olarak indirip göz atabilirsiniz.

YORUMLAR