Kasım Ayı Enleri Belli Oldu: En Çok Okunan Blog Ne Oldu?

Tamindir ekibi olarak Kasım ayında en çok okunan ve dikkat çeken bloglarını sizler için bir araya getirdik. İşte ayın en'leri!

Kasım ayı, teknoloji dünyası için oldukça dinamik ve hareketli geçti. Sosyal medya uygulamalarına gelen yenilikleri ve bu uygulamalarda yapılabilecek önemli hamleleri paylaştığımız birçok blog ürettik. Bir yandan da hayatınızı kolaylaştırabilecek, bu uygulamaları daha efektif kullanabileceğiniz önemli bilgiler paylaştık.

Gelin, geride bıraktığımız ayda en çok ilgi gören ve dikkat çeken bloglarımızı birlikte inceleyelim;

1. Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Dizi Önerileri - 2022

Netflix, Prime Video, Disney+, Exxen ve BluTV gibi pek çok platformdan kolayca ulaşabileceğiniz birçok yabancı dizi seçeneği bulunuyor. Tabii bu platformlar haricinde de çeşitli dizi ve film izleme siteleri benzer yoğunlukta tercih ediliyor.

15 tane yabancı dizi önerisi sunduğumuz yazımıza göz atmak isterseniz sizi buraya alalım: Yabancı Dizi Önerileri

2. Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

5 Ekim'de başvuruları başlayan Green Cart için pek çok soru insanların kafasında oluşmaya başladı. 8 Kasım'da sonlanan başvuru için birçok kişiyi bilgilendirmek istemiştik. Green Card'a başvurunun nasıl yapıldığı detaylı bir şekilde aktarmıştık.

Nasıl başvuru yapacağınıza daire tüm detaylar yazımızda: Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

3- Haftanın En Çok Güldüren Tweetler

Günümüzde hemen hemen herkesin güncel olarak kullandığı sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter, gün içerisinde birçok kişiyle etkileşimde bulunma şansı sunuyor. Her hafta en komik ve eğlenceli tweetlerin viral olduğu platformda, gündem çok hızlı değişebiliyor.

Geride bıraktığımız haftanın en çok güldüren tweetlerini okumak isterseniz: Bu Haftanın Gülme Krizine Soka Tweetleri

4- Snapchat'te Toplu Arkadaş Silme Nasıl Yapılır?

Snapchat, günümüzde hala aktif bir şekilde kullanılan popüler uygulamalardan biri. Oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra uygulamaya dair merak edilen bir takım sorular yer alıyor. Bunlardan biri de toplu bir şekilde arkadaş listesinin silinip silinmeyeceği oluyor. Biz de en kolay ve pratik yoldan toplu silme işlemini nasıl yapacağınızı sizlere aktardık.

Siz de Snapchat üzerinde toplu silme işlemi yapmak istiyorsanız: Snapchat'te Toplu Arkadaş Silme İşlemi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

5- Google Güvenli Arama Nasıl Kapatılır?

Google, güvenli arama kapatma işleminin pratik bir şekilde yapılabilmesine imkan tanıyor. Dolayısıyla uzun süre boyunca uğraşmanıza gerek kalmadan söz konusu  özelliği devre dışı bırakabilirsiniz. Bu yazıda çoğu kişinin merak ettiği soruyu yanıtlayacağız.

Siz de güvenli aramanızı Google üzerinden kapatmak isterseniz yazımızı okuyabilirsiniz: Google Güvenli Arama Nasıl Kapatılır?

BONUS:

Apple iPhone SE 4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Apple iPhone SE 4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Apple iPhone SE 4 özellikleri, dünya genelinde çok fazla sayıda kişi tarafından en fazla merak edilen konular arasında yer alıyor.

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024
Yaşam

Mutfakların Kurtarıcısı En İyi Airfryer Modelleri ve Fiyatları - 2024

Yemeklerin az yağlı ve lezzetli olmasını sağlayan bir cihaz olan Airfryer, bu nedenle son dönemde çok yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Sıfır Araba Fiyatları - Mart 2024
Otomobil

Sıfır Araba Fiyatları - Mart 2024

Mart ayında sıfır araba fiyatları ne kadar? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için bir yazı hazırladık. Hazırladığımız yazıda Togg, Fiat, Volkswagen, Dacia, Mercedens-Benz, Citroen, Nissan, Peugeot, Renault, Ford, Hyundai ve Kia dahil olmak üzere çeşitli markaların otomobilleri bulunuyor.

YORUMLAR