Facebook Messenger Uygulaması Yüklenmeden Nasıl Kullanılır?

Messenger uygulamasını yüklemeden de Facebook mesajlarına erişmek mümkün.

Facebook Messenger Uygulaması Yüklenmeden Nasıl Kullanılır?

Facebook'un mobil web tarayıcılar üzerinden mesajları okumaya izin vermeyerek Messenger uygulamasına yönlendirmesi tarayıcı üzerinden Facebook'ta vakit geçirmek isteyen kullanıcıları kızdırdı. Uygulamayı yüklemeden Facebook mesajlarına erişmenin çok basit bir yolu var.

Kuşkusuz Facebook'un bu hamlesinin arkasında mobil uygulamasının popülaritesini artırma düşüncesi yatıyor. Fakat düşük seviye mobil cihaz kullanan ve uygulamanın istediği 'cürretkar' izin talepleri karşısında haklı olarak endişeye düşen kullanıcılar uygulamanın 'zoraki' yükletilmesinden rahatsızlık duyuyor. Adres çubuğundaki m.facebook.com satırını facebook.com olarak değiştirerek erişmeye çalışsalar da sistem kendilerini yine mobil Facebook arayüzüne yönlendiriyor.

Problemi aşmanın yolu aslında çok basit. Mobil web tarayıcınızın menüsünden "Masaüstü sitesi iste" diyerek Facebook'un normal arayüzüne kolaylıkla ulaşabilir mesajlarınızı Messenger uygulaması yüklemeden de rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Eski haline getirmek için yine aynı menüye gidip onay işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır. Messenger indir bağlantısını kullanarak isterseniz cihazınıza uygulamayı kolayca indirebilirsiniz.

Facebook Messenger'da Mutlaka Kullanmanız Gereken 15 Süper Özellik

YORUMLAR