Counter-Strike 2 Geliyor! Hem de Gelişmiş Source 2 Motoruyla

Bugün ortaya çıkan bazı bilgilere göre Counter-Strike 2, geliştirilmiş Source 2 oyun motoruyla yakın zamanda duyurulacak. İşte detaylar!

Counter-Strike 2 Geliyor! Hem de Gelişmiş Source 2 Motoruyla

Tüm zamanların en sevilen FPS oyunlarından olan CS:GO, 2012 yılında geliştilmiş ve piyasaya sunulmuştu. Kısa süre içerisine büyük başarı yakalayan oyun, sürekli olarak geliştirildi. Ancak bu sefer yeni bir CS:GO güncellemesi değil, Counter-Strike 2 geliyor!

Geçtiğimiz yıllarda NVIDIA güncellemeleri içerisinde "csgos2" isiml bir dosyanın yer alması, birçok kişiye Counter-Strike 2'nin geliyor olabileceğini düşündürdü. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Counter-Strike 2'nin beta versiyonu yakın zamanda duyurulacak.

Counter-Strike 2 Geliyor! Hem de Gelişmiş Source 2 Motoruyla

Counter-Strike 2, 2023 Nisan'da Beta Sürecine Girecek

Büyük bir gizlilik içerisinde oyunun çalışmalarını yürüten Valve, iddialara göre yakın zamanda bir beta sürümüyle oyuncuların karşısına çıkacak. 1 Nisan'da yayınlanması beklenen Counter-Strike 2 beta versiyonu ile birlikte oyunu ilk defa deneme şansına erişeceğiz.

Geliştirilmiş ve güncellenmiş Source 2 oyun motoruyla hazırlanan oyun, son yıllarda Riot Games gibi yeni firmaların  da adım attığı çevrim için FPS türüne yeni bir soluk getirecek. Oyunun profesyonel FPS oyuncuları tarafından çoktan Valve'ın genel merkezinde test edildiği belirtiliyor.

Şimdilik oyunun CS:GO'nun yerini alıp almayacağı belirsiz. Öte yandan bazı duyumcular, yeni bir Counter-Strike 2 oyunu yerine geliştirilmiş Source 2 oyun motoruna sahip CS: GO güncellemesinin yapılacağını belirtiyor. Valve, Overwatch 2'nin yaşadığı sorunlar sonrasında böyle bir karar alarak marka değerini korumak istemiş olabilir.

Geçmişten Günümüze Counter-Strike Oyunları
OYUN

Geçmişten Günümüze Counter-Strike Oyunları

Efsane şarjör değiştirme sesleri, haritaları ve buglarıyla popüler olan Counter-Strike’ı artık dünya üzerinde oynamayan kaldı denilebilir.

YORUMLAR