Hem Projektör Hem Lamba: XGIMI Magic Lamp

Projektör üreticisi XGIMI'nin inovatif ürünü Magic Lamp, hem lamba hem de projektör olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar!

Hem Projektör Hem Lamba: XGIMI Magic Lamp

Çinli projektör üreticisi XGIMI, birden fazla alanda kullanışlı olabilecek yeni projektör ürününü tanıttı. Dilediğiniz zaman lamba, dilediğiniz zaman projektör olarak kullanabileceğiniz bu yeni ürün yenilikçi tasarımıyla da müşterilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Projektörler üzerinde yılların deneyimine sahip Çinli XGIMI firması, hem lamba hem de projektör olarak kullanılabilecek yeni Magic Lamp adındaki ürününü tanıttı. Kullanılmadığı zamanlar odayı aydınlatan bir lamba olarak kullanılabilen projektör, kullanıldığında ise âdeta bir sinema deneyimi sağlayabiliyor.

1080p Çözünürlük ve Benzersiz Ses Deneyimi Bir Arada

Hem Projektör Hem Lamba: XGIMI Magic Lamp

Dolby ve DTS ses desteğine de sahip bu projektör içerisinde Harman Kardon ses sistemini de barındırıyor ve böylelikle sinemadaymışçasına eşsiz bir ses deneyimi sağlıyor. Lamba görevi de gördüğü için doğrudan tavandan kullanılan bu projektörün bir diğer avantajı ise önüne birinin geçip görüntüyü engelleme ihtimalinin bulunmuyor oluşu. Bu da herhangi bir film deneyiminin kesilmeyeceği anlamına geliyor.

Hâlihazırda 1080p çözünürlükte görüntü sağlayabilen Magic Lamp, istendiği takdirde yaklaşık 32 derecelik eksen kaydırma özelliğine de sahip. Bu da lamba olarak tavanın neresinde kullanıyorsanız kullanın, duvarın istediğiniz bölümüne görüntüyü yansıtmakta sorun yaşamayacağınız anlamına geliyor.

Bu yıl içerisinde Çin'de satışa sunulması beklenen Magic Lamp'ın fiyatının ise 1.170 dolar olacağı açıklandı. Ürünün gelecekte küresel pazarda da yerini alması bekleniyor.

Samsung'un Hizmetçi Robotu Geliyor: Jetgiller'i Anımsattı!
TEKNOLOJİ

Samsung'un Hizmetçi Robotu Geliyor: Jetgiller'i Anımsattı!

CES 2023 tamamlanmış olsa da etkinliğe dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Tüketici sınıfı robotik pazarını yakından takip ettiğini bildiğimiz Samsung Electronics, bu alanı yeni bir büyüme motoru olarak gördüğünü açıkladı.

Horlamaya Son: Yeni Akıllı Yastık ile Daha Rahat Uyuyabileceksiniz
Yaşam

Horlamaya Son: Yeni Akıllı Yastık ile Daha Rahat Uyuyabileceksiniz

Son zamanlarda yapay zekanın her alana yayılması, farklı sorunlara çözüm getirme hızını da artırdı. Yeni bir yapay zeka girişimi, birçok insanın derdine deva olacak cinsten bir teknolojiye sahip olacak.

YORUMLAR