Hogwarts Legacy Şimdiden Steam'in En Çok Satanlarında Zirvede

Önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan Hogwarts Legacy şimdiden Steam'de en çok satan oyun olmayı başardı. İşte detaylar!

Hogwarts Legacy Şimdiden Steam'in En Çok Satanlarında Zirvede

Gryffindor, Slytherin ve büyücülük okulunun geri kalanını Hogsmeade köyüyle birleştiren yeni Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy'nin çıkış tarihini beklediğimiz şu günlerde oyun Steam satış listelerinde Call of Duty Modern Warfare 2 ve FIFA 23 gibi oyunlara kıyasla satışlarda daha önde yer alıyor.

Steam'in kendi verilerine göre henüz çıkmamış olmasına rağmen ön siparişler sayesinde Hogwarts Legacy şu anda Valve'ın mağazasında en çok satan oyun konumunda. İkinci sırada FIFA 23, üçüncü sırada Modern Warfare 2 yer alırken onları Football Manager, Elder Scrolls Online ve Rust takip ediyor.

Hogwarts Legacy için ön sipariş verirseniz, açık dünya oyununun süpürge yolculuğunun yanı sıra, okulun içi ve daha geniş büyücülük dünyası arasında sorunsuz bir şekilde yüklenen Hogwarts Legacy haritasının tamamını görmenin hızlı bir yolu olan Hippogriff bineğine erişebilirsiniz.

Hogwarts Legacy'i Çıkışından 3 Gün Önce Oynamak Mümkün

Hogwarts Legacy Şimdiden Steam'in En Çok Satanlarında Zirvede

Hogwarts Legacy'ye erken erişim sağlamanın yolları var, bu da neden Steam'de en üst sıralarda yer aldığını kısmen açıklayabilir. Oyunun Deluxe sürümünü alırsanız oyuna 3 gün erkenden erişebiliyorsunuz ve çıkışa dek bu sürümü almadığınız takdirde 10 Şubat'taki tam lansmana kadar beklemeniz gerekecek.

Hogwarts Legacy karakterlerinin tam kadrosu, kitaplara ve filmlere bazı bağlantıların yanı sıra büyülü açık dünyada size rehberlik edecek yeni yüzler içeriyor ve şimdiden 2023'ün en büyük oyunlarından biri olacak gibi görünüyor.

Peki siz Hogwarts Legacy'i bekliyor musunuz? Oyun hakkındaki beklentilerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Hogwarts Legacy'den Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı
OYUN

Hogwarts Legacy'den Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

Uzun zaman sonra büyülerle dolu Harry Potter evrenine geri dönüş yapacağımız Hogwarts Legacy, şimdiye kadar bu fantastik evrendeki en kapsamlı oyunlardan biri olarak öne çıkıyor.

Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Özellikler Barındırmayacak!
OYUN

Hogwarts Legacy Çok Oyunculu Özellikler Barındırmayacak!

WB Games ve Avalanche Software, Hogwarts Legacy'nin çok oyunculu özelliklere sahip olmayacağını onayladı.

YORUMLAR