Redmi 10 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı!

Yaşanan bir sızıntı sonucunda Redmi 10 özellikleri, fiyatı ve görselleri gün yüzüne çıktı. Peki, Redmi 10 hangi teknik özelliklere sahip olacak? İşte detaylar!

Singapur merkezli perakendeci Courts tarafından Redmi 10 özellikleri, fiyatı ve görüntüleri yanlışlıkla sızdırıldı. Yaşanan sızıntı ile birlikte çok sayıda kullanıcı tarafından merak içerisinbe beklenen yeni Redmi modelin teknik özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı.

Redmi 10 Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

  • Ekran: 6,5 inç, LCD, 90Hz yenileme hızı
  • Çözünürlük: Full HD+
  • İşlemci: MediaTek Helio G88
  • RAM: 6 GB
  • Dahili Depolama Alanı: 128 GB
  • Kamera: 50 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
  • Ön Kamera: 10 MP
  • Pil: 5000 mAh, 18W hızlı şarj teknolojisi
  • İşletim Sistemi: Android 11, MIUI 12
  • Fiyatı: 185 dolar (yaklaşık 1.599 TL)

En Çok Satan Telefon Markası Değişti!
MOBİL

En Çok Satan Telefon Markası Değişti!

Paylaşılan bir rapora göre en çok satan telefon markası değişti. Peki, en fazla satan akıllı telefon şirketleri listesinin ilk sırasında hangi firma yer aldı? Paylaşılan rapor ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

Singapurlu Courts isimli perakendeci, Redmi 10 isimli cihazın teknik özelliklerini, fiyatını ve görselini sızdırdı. Yaşanan sızıntının yanlışlıkla olduğu belirtildi. Sızıntı ile ortaya çıkan görsellere baktığımızda cihazın delikli ekran tasarımına sahip olacağını görüyoruz. Cihzın özellikle arka yüzeyinin Mi 10 Ultra isimli cihaza oldukça benziyor.

tarafından sızdırılan bilgilere göre 6,5 inç ekran büyüklüğüne sahip model, bu ekran üzerinde kullanıcılarına Full HD+ çözünürlük sunacak. LCD ekrana sahip olan telefonda 90Hz yenileme hızı yer alacak. Cihazın Android 11 işletim sistemine ve MIUI 12 kullanıcı arayüzüne sahip olacağı ileri sürüldü.

Gücünü MediaTek Helio G88 işlemcisinden alan modelde 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunacak. 5000 mAh batarya kapasitesine sahip olan Redmi 10'da 18W hızlı şarj teknolojisinin yer alacak.

Çin merkezli firmanın yeni akıllı telefon modelinin arka kısmında 50 MP çözünürlüğünde ana kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve bunlara ek olarak 2 adet 2 MP çözünürlüğünde kamera bulunacak. Bu iki kamera ile ilgili detay paylaşılmadı fakat bunların makro ve derinlik sensörü olacağı tahmin ediliyor. Ön tarafta yer alacak kamera ile ilgili de herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı.

Çok sayıda kullanıcı tarafından merak içerisinde beklenen Redmi 10 isimli yeni akıllı telefon modelinin 185 dolar fiyat etiketine sahip olacağı gün yüzüne çıktı. Gri, beyaz ve mavi renklerle birlikte gelecek olan cihazın hangi tarihte tanıtılacağı henüz bilinmiyor.

YORUMLAR