Samsung Galaxy S22 Serisinin Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Kullanıcılar tarafından oldukça uzun bir süredir sabırsızlıkla beklenen Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihi belli oldu. İşte gün yüzüne çıkan tarih!

Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihi gün yüzüne çıktı. Peki, çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak içerisinde beklenen yeni Samsung modelleri ne zaman tanıtılacak? Yaşanan sızıntıya dair merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Samsung Galaxy S22 Serisinin Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S22 isimli yeni akıllı telefon serisi ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Güney Kore merkezli Ddaily internet sitesinde yeni modellerin tanıtım tarihi ortaya çıktı.

OnePlus 10 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!
MOBİL

OnePlus 10 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Çin merkezli telefon üreticisinin yeni akıllı telefon modeli OnePlus 10 Pro tanıtıldı. Şık tasarıma sahip olan cihazda çok güçlü donanım yer alıyor.

Ddaily tarafından aktarılan bilgilere göre Samsung Galaxy Upacked 2022 etkinliği  8 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek. Çevrim içi ortamda gerçekleşeceği belirtilen etkinlikte Galaxy S22 serisinin tanıtılacağı ileri sürüldü. Ocak ayının sonuna doğru basın davetiyelerinin gönderilmeye başlanacağı belirtildi.

Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra olmak üzere üç modelden oluşan yeni akıllı telefon modellerinin 9 Şubat 2022 tarihinde ön siparişe açılacağı iddia edildi. İddiaya göre söz konusu akıllı telefonlar 24 Şubat 2022 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

İddiaya göre bu tarih bilgisini bir Samsung Electronics yetkilisi paylaştı. Bu sebepten ötürü Galaxy S22 serisinin 8 Şubat tarihinde tanıtılma ihtimali yüksek. Teknoloji devi, konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. Bu sebepten ötürü iddianın doğru çıkmama olasılığının da olduğunu belirtelim.

Jon Prosser, geçtiğimiz ay Galaxy S22 serisinin 9 Şubat tarihinde tanıtılacağını, 25 Şubat tarihinde ise piyasaya sürüleceğini iddia etmişti. Görünüşe göre çok sayıda kullanıcı tarafından merak içerisinde beklenen akıllı telefon modelleri, önümüzdeki ay tanıtılacak.

Samsung Galaxy S22 Özellikleri

  • Ekran: 6,06 inç, AMOLED, 120Hz, HDR10+, 1300 nits
  • Çözünürlük: 1080 x 2400 piksel
  • RAM: 8 GB / 12 GB
  • Arka Kamera: 50 MP + 10 MP + 12 MP
  • Ön Kamera: 10 MP
  • Batarya: 4000 mAh
  • USB: USB Type-C 3.2
  • Depolama Alanı: 128 GB / 256 GB
  • İşletim Sistemi: Android 12, One UI 4

Yukarıda yer alan teknik özelliklerin resmi olmadığını belirtelim. Telefon duyurulduğunda farklı teknik özelliklere sahip olabilir.

Samsung Galaxy S22 serisinin tanıtım tarihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR