Twitter'a İki Yeni Özellik Geliyor

Twitter, Facebook'tan tanıyacağınız iki yeni özelliği sitelerine eklemek için testlere başladı. İşte detaylar!

Twitter'a İki Yeni Özellik Geliyor

Elon Musk'ın satın alma girişimi, satın almanın arkasından gelen davalar derken çok hareketli bir sene geçiren Twitter, son aylarda uygulama içinde köklü değişiklikler yapıyor. Üzerinde yeni çalışmaya başadıkları iki yeni özelliğin test aşamasına geçildi. 

Twitter ile Elon Musk Arasındaki Davanın Tarihi Belli Oldu
İNTERNET

Twitter ile Elon Musk Arasındaki Davanın Tarihi Belli Oldu

Bugün Delaware mahkemesi, Twitter'ın Elon Musk'a şirketi devralmasından vazgeçmeye çalıştığı için açtığı davanın Ekim ayında görüleceği yönünde kararını açıkladı.

Sosyal medya platformuna eklenmesi beklenen iki özellikten biri, Facebook'tan aşina olduğumuz "durum" özelliği olacak. Aynı rakibindeki benzer bir şekilde kullanıcıların anlık durumlarını paylaşabilmelerini sağlayacak olan durum özelliği, kısıtlı bir grup tarafından test edilebiliyor.

Instagram Yakın Arkadaşlara Benzer Bir Özellik Twitter'a Geliyor!

Twitter durum özelliğini denesene de içeriden gelen kaynaklara göre yöneticiler tarafından pek beğenilmedi. Daha çıkış yapmadan iptal edilmesi gündemde. 

Diğer bir yandan Meta'nın en çok kullanılan diğer sosyal medya platformlarından Instagram'ın yakın arkadaşlar özelliğine benzer bir özel tweet paylaşımı özelliği de Twitter için test ediliyor. Firmanın Circle ismini verdiği bu özellik sayesinde kullanıcılar yalnızca belirledikleri insanların görebileceği tweetler paylaşabilecek. Circle'ın maksimum sınırının 150 olması bekleniyor. 

Yeni Twitter özelliklerini beğendiniz mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz!

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap gizleme nasıl yapılır? Twitter'ın varsayılan ayarları dahilinde attığınız ya da beğendiğiniz tweetler, dünyanın dört bir yanındaki herhangi bir kullanıcı tarafından görülebilir.

YORUMLAR