Bitcoin Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Dijital para birimi Bitcoin, geçmişte kırdığı rekorları dahi katlayarak değerini 2.000 dolar seviyesinin üzerine taşıdı.

Bitcoin Rekor Üstüne Rekor Kırıyor

Yükseliş eğilimi uzun bir süredir devam eden dijital para birimi Bitcoin, bu süreç boyunca beklentileri sürekli olarak aşarak rekorları alt üst etti ve birçok kişiyi yatırım yapmadıkları için üzüverdi. Ancak son birkaç haftadır tepeye tırmanması yoğunlaşan Bitcoin, an itibarıyla ise değerini 2.000 doların üzerine çıkararak tarihi bir seviyeye ulaştı.

Bitcoin, tercih edilmeye ve değerini katlamaya başladığından beri izleyen süreçte rekor üstüne rekor kırmıştı. 700 dolar ila 1000 dolar seviyelerinde bile hayal edilemez bir yükseliş yorumları yapılan dijital para birimi şu an ise bu seviyelerin de çok çok ötesinde. Tarihte ilk kez 2.000 dolar barajını aşan Bitcoin, geleneksel para birimlerinin aksine politik söylemlerden etkilenmediği için yatırımcılar için daha cazip ve güvenli bir liman olarak görülüyor.

BitMEX’in CEO’su ve kurucularından biri olan Arthur Hayes’e atıfta bulunan CoinDesk platformu, Bitcoin’in 2.000 dolar barajını aşmasının ardından yükselişini sürdüreceğini belirtti. Benzer şekilde CrytoCompare’in kurucularından Charles Hayter de 2.000 dolar seviyesinin önemli bir kilometre taşı olduğunu ve psikolojik bir seviye olduğunu vurgulayarak değerin daha da artabileceğini işaret etti. Yani Bitcoin buralara gelene kadar yatırım yapmayan pişman olanlar henüz geç kalmış değiller. Zira tüm önemli otoriteler Bitcoin’in durmaya niyeti olmadığının altını çizdiler. 

Bitcoin Yine Rekor Seviyeye Ulaştı

Bitcoin, Altından Daha Değerli!

YORUMLAR