Instagram Hesap Açma: Yeni Hesap Oluşturma - 2024

Instagram hesap açma nasıl yapılır? Henüz bir Instagram kullanıcısı değilseniz, sadece birkaç adım uygulayarak kolay şekilde yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Instagram, hesap açma işleminin çok pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmesine imkân tanıyor. Görüntü tabanlı sosyal medya hizmeti üzerinden çok kolay bir şekilde hesap oluşturabilirsiniz. Peki, bu işlem için hangi adımların uygulanması gerekiyor?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram'da bir kullanıcı hesabınız olmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehberde Instagram hesap oluşturma işleminin nasıl yapıldığını açıkladık.

Telefondan Yeni Instagram Hesap Açma

Akıllı telefon üzerinden görüntü tabanlı sosyal medya platformunda yeni hesap açmak isteyen kişilerin uygulaması gereken bazı adımlar bulunuyor. Bu adımları ister uygulama isterseniz web tarayıcısı kullanarak tamamlayabilmeniz mümkün. Peki, Instagram hesabı açma işlemi için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

  • Instagram mobil uygulamasını açın.
  • "Yeni hesap oluştur" seçeneğini seçin.
  • E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin.
  • Eğer e-posta girecekseniz "E-posta adresiyle kaydol" butonuna dokunun.
  • Size bir onay kodu gönderilecek.
  • Onay kodunu girin.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirleyin.
  • Ekrandaki talimatları uygulayın.

Telefondan veya tabletten Instagram hesabı oluşturma işlem iiçin öncelikle Instagram mobil uygulamasını telefonunuza indirin. Uygulamayı açtıktan sonra giriş ekranındaki "Yeni hesap oluştur" seçeneğini seçin.

Yeni açılan sayfadaki kutucuğa e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin. Bu adımı uyguladıktan sonra telefona veya e-posta kutusuna bir onay kodu gönderilecek. Onay kodunu girin. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirleyip ekrandaki talimatları uygulayın.

Instagram'da Rehberdeki Kişileri Bulma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Rehberdeki Kişileri Bulma Nasıl Yapılır?

Sosyal medya platformu Instagram, rehberdeki kişileri bulma işleminin yapılabilmesine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar rehberinde yer alan kişileri çok pratik bir şekilde bulabiliyor.

Bilgisayarda Yeni Instagram Hesap Açma

  • Tarayıcınızdan Instagram web sitesini ziyaret edin.
  • Açılış ekranındaki Kaydol simgesine tıklayın.
  • E-posta adresi veya telefon numaranızı girin.
  • Kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirleyin.
  • Doğum tarihinizi yazın.
  • Size gönderilen onay kodunu tuşlayın.
  • İleri butonuna tıklayın.

Bilgisayar üzerinden Instagram hesabı açmak için öncelikle Instagram'ın web sitesini ziyaret edin. Açılış ekranında "Hesabın yok mu?" yazan yerin hemen yanındaki Kaydol seçeneğini tıklayın.

Açılan sayfada e-posta adresi, telefon numarası, kullanıcı adı ve şifre girişi yapmanız için kutucuklar çıkacaktır. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı yazıp Kaydol'a basın.

Sonraki ekranda doğum tarihinizi girdikten sonra en alttaki İleri butonuna tıklayın. Sonraki aşamada hesabınızı doğrulamanız için size bir kod gönderilecektir, bu işlemi de tamamlayın. Artık Instagram hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her Kullanıcının Yapması Gereken Instagram Gizlilik Ayarları
NASIL YAPILIR

Her Kullanıcının Yapması Gereken Instagram Gizlilik Ayarları

Instagram, kişisel hesabın yanı sıra iş ve blog hesabı olarak da kullanılabiliyor. Gerçek hesap dışında fake hesapların da fazlasıyla bulunduğu bir platform olduğu için kullanılırken çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Instagram Hesap Açma Linki - 2024

Dilerseniz tüm işlemlerden önce kayıt ekranındayken Facebook hesabınızla giriş yaparak da Instagram hesabı açabilirsiniz. Instagram hesap açma linki, yeni hesap açmak isteyen birçok kullanıcı için internette aranan bilgiler arasında.

Sosyal medya platformunda hesap oluşturabilmek için Instagram kayıt olma sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İnternet sitesini görüntüledikten sonra isim soyisim, kullanıcı adı gibi bilgileri girmeniz ve ardından "Kaydol" butonuna basmanız gerekiyor.

Instagram'da Dondurulan Hesabı Açma Nasıl Yapılır? 

Dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformunda hesap dondurma işlevi de yer alıyor. Hesap dondurma işlemini gerçekleştirdiğiniz takdirde diğer kullanıcılar, hesabınızı göremez ve etkiketlendiğiniz gönderilerden isminiz silinir. Peki, dondurulan hesabın aktif hâle getirilebilmesi için hangi adımlar uygulanmalıdır?

Instagram dondurulan hesabı açma işlemi çok basittir. Hesabınızı yeniden aktif hâle getirebilmeniz için platformun web sitesi ya da Instagram uygulaması üzerinden kullanıcı adınız ve şifrenizle hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir.

Mevcut profil bilgileriniz, fotoğraflarınız, videolarınız ve mesajlarınız olduğu gibi geri yüklenecektir. İşlemi ilk yaptığınızda veriler yüklenene kadar kısa bir süre beklemeniz gerekebilir.

Instagram Notes Nedir? Nasıl Paylaşım Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Notes Nedir? Nasıl Paylaşım Yapılır?

Instagram Notes, kullanıcıların düşüncelerini paylaşabileceği bir özellik olarak yakın geçmişte belirli kullanıcılara açıldı.

Bu yazıda en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram'da hesap oluşturma ile ilgili merak edilen bazı soruları yanıtladık. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR