Abonelik Sistemiyle iPhone Sahibi Olmak Gerçeğe Dönüşüyor

Apple, abonelik paketi yoluyla yeni iPhone serisini ve donanımlarını satmayı planlıyor ve yeni gelişmeler bu hizmetin oldukça yakın olduğunu gösteriyor.

Abonelik Sistemiyle iPhone Sahibi Olmak Gerçeğe Dönüşüyor

Apple'ın aylık iPhone abonelik paketi görünüşe göre yakında kullanıma sunulacak ve Apple One gibi donanım ve hizmetleri birleştiren bir paketin yakında geleceği söyleniyor.

Müşterilerin aylık bir ücret karşılığında Apple'dan iPhone'ları ve diğer öğeleri satın almalarını sağlayacak donanım aboneliği, bir süredir söylentiler arasında dolaşıyordu ancak henüz gerçeğe dönüşemedi. Apple, iPhone 14 etkinliği sırasında böyle bir hizmeti tanıtma fırsatına sahipti ama yeni raporlar önümüzdeki haftalarda bu sistemin ortaya çıkacağını iddia ediyor.

Abonelik Sistemiyle iPhone Sahibi Olmak Gerçeğe Dönüşüyor

Apple Ürünleri Abonelik Sistemiyle Satın Alınabilecek

Mark Gurman'ın Pazar günü Bloomberg için yayınladığı "Power On" haber bültenine göre Apple'ın hizmeti "aktif olarak test ettiği" düşünülüyor. Gurman, "bu yıl ya da gelecek yıl kullanıma sunulmasını" beklediğini söyledi. Bu yeni abonelik sistemi, "bir iPhone satın almanın tamamen yeni bir yolu" olacağından, "lansman gününün karmaşıklığını azaltmak" için iPhone etkinliği sırasında duyurulmadı veya bahsedilmedi.

Apple, iPhone Yükseltme Programı ve Apple Card gibi taksit programları da dâhil olmak üzere, müşterilerin en yeni telefonlarına ulaşabilmeleri için bir dizi yol sunuyor. Bununla birlikte müşteriler donanım maliyetinin sadece bir kısmını değil, aynı zamanda bir dizi hizmet için de ödeme yapacağından aboneliğin fiyat konusunda farklılık göstermesi muhtemel.

Peki siz bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

2022 Apple Etkinliği Gerçekleştirildi! İşte Tanıtılan Ürünler
TEKNOLOJİ

2022 Apple Etkinliği Gerçekleştirildi! İşte Tanıtılan Ürünler

2022'nin en çok beklenen etkinliği sonunda gerçekleştirildi. Bugün Apple Park'ta yapılan etkinlikte birçok yeni Apple ürünü tanıtıldı.

YORUMLAR