Apple AirPods Fiyatlarına Zam Geldi: Yeni Fiyatlar Üzücü

Apple AirPods fiyatlarına zam yapma kararı aldı. AirPods fiyatları yükseldi. Yeni AirPods fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.

apple-airpods-fiyatlarina-zam-geldi

Apple yeni iPhone modellerini tanıttıktan hemen sonra AirPods modellerine zam yaptı. AirPods fiyatlarında artışa yaşandı. Yeni AirPods fiyatları hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. İşte yeni AirPods fiyatları.

Yeni AirPods Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Artık iPhone modellerinin kutusunun içersinden kulaklık ve şarj adaptörü çıkmayacak. Yeni bir iPhone almayı düşünüyorsanız ve kulaklık bana lazım diyenlerdenseniz ayrıca ücret vererek bir kulaklık satın almanız gerekiyor ancak AirPods fiyatlarında değişiklik yapıldı. Yeni fiyat kullanıcıları üzebilir.

Beklenen Oldu: iPhone Kutularından Kulaklık ve Şarj Aleti Çıkmayacak!
MOBİL

Beklenen Oldu: iPhone Kutularından Kulaklık ve Şarj Aleti Çıkmayacak!

Apple düzenlediği Hi Speed isimli etkinliğinde yeni iPhone modellerini ve HomePod Mini'yi tanıttı. iPhone 12 kutusunda kulaklık ve şarj aleti var mı? sorusunun cevabı merak edilmeye başlandı.

Yeni AirPods fiyatları şu şekilde:

Model Eski Fiyatı Yeni Fiyatı
AirPods ve şarj kutusu 1.299 TL 1.599 TL
AirPods ve kablosuz şarj kutusu 1.649 TL 1.999 TL
AirPods Pro 2.049 TL 2.499 TL

Apple'ın resmi internet sitesinde güncel AirPods fiyatlarına aşağıdaki görselden de bakabilirsiniz.

Yeni AirPods Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Sizler yeni AirPods fiyatları hakkında neler düşünüyorsunuz? Fiyatları nasıl buldunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Apple iPhone 12 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Apple iPhone 12 Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 12 özellikleri ve fiyatı, iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon almak isteyen kişilerin bir kısmı tarafından oldukça merak ediliyor.

iPhone 12 Mini Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı!
TEKNOLOJİ

iPhone 12 Mini Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı!

iPhone 12 Mini hakkında gelen sızıntılar yerini gerçeklere bıraktı. iPhone 12 Mini özellikleri ve fiyatı ne?

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max Tanıtıldı
MOBİL

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max Tanıtıldı

Apple tarafında uzun bir süredir sızıntılara konuk olan iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max uzun bir bekleyişin ardından tanıtıldı.

AirPods Pro Özellikleri

Aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olan AirPods Pro, kişiye özel kullanım rahatlığı sunmakta. AirPods Pro'da iç gürültü mikrofonu bulunmakta. Bu mikrofon istenmeyen seslere karşı kulağınızın içini dinliyor ve bunları da anti‑gürültü ile ortadan kaldırıyor. Kablosuz kulaklıkta bulunan şeffaf mod sayesinde dışarıdaki sesleri duyabilmektesiniz. Cihazın alt ucundaki kuvvet sensörünü basılı tutarak Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Adaptif EQ sayesinde dinlediğiniz müzik kulağınıza göre otomatik olarak ayarlanıyor. AirPods Pro, Siri'ye de güç veren H1 yonga setinden gücünü alıyor. Suya ve tere dayanıklı bir yapıya sahip olan AirPods Pro modeli 24 saatten fazla pil ömrü sunuyor.

YORUMLAR