Cyberpunk 2077 İçerikleri Sızdırıldı: 9 İçerik Planlanıyor!

Cyberpunk 2077 içerikleri uzun bir zamandan sonra yeniden gündeme geldi. Yaşanan bir sızıntı ile kaç içeriğin planladığını öğrenmiş olduk.

Resmi duyurularından önce Cyberpunk 2077 içerikleri sızdırıldı. Henüz geliştirici stüdyodan herhangi bir açıklama yapılmış değil, ama detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi CD Projekt RED, The Witcher III: Wild Hunt için hatırı sayılır bir destek sunmuştu. Öyle ki, 2015 yılına çıkan oyun için ücretsiz on altı indirilebilir içerik yayınlamıştı. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde yapılan bir duyuru ile benzer bir durumun Cyberpunk 2077 için de geçerli olacağı müjdelenmişti. Ne var ki oyunun çıkışı sonrasında yaşanan kriz devam ettiği ve ne zaman çözüleceği bilinmediği için de henüz ücretsiz indirilebilir içeriklerin henüz lafı dahi edilmiyor. Zaten çok oyunculu modun da belirsiz bir tarihe ertelendiğini öğrenmiştik. 

Cyberpunk 2077 İçerikleri Detayları

Yakın bir zaman önce ise beklenmedik bir şekilde yaşanan gelişme ile halihazırda 1.2 versiyonu güncelleme üzerinde çalışan geliştirici stüdyo tarafından planlanan indirilebilir içeriklerin listesi de sızdırıldı. Twitter üzerinde yaşanan sızıntıya iliştirilen ve bir dijital mağaza üzerinden alındığı belli olan görsellere göre, toplamda dokuz indirilebilir içerik planlanıyor ve isimleri de şu şekilde: 

  • Ripperdocs Expansion 
  • Body Shops Expansion 
  • Fashion Forward Expansion 
  • Gangs of Night City 
  • Body of Chrome 
  • Rides of the Dark Future 
  • The Relic 
  • Neck Deep 
  • Night City Expansion 

Görünüşe göre, genişletme paketlerinden bir tanesi siberkasaplar ve bir tanesi de şehirdeki çeteler ile ilgili olacak iken, kozmetik odaklı olduğunu büyük ölçüde belli olan Body Shops ve Fashion Forward ve kullanılabilir araçlar ile ilgili olan Rides of the Dark Future içerikleri de dikkat çekiyor. Ayrıca bir ihtimal haritayı genişleteceğini tahmin ettiğimiz Night City genişletme paketi de gözlerden kaçmıyor. 

Ne var ki henüz Cyberpunk 2077 düzlüğe çıkamadığı, tam olarak çıkamayacağı belli olmadığı için bu genişletme paketlerinin ne zaman duyurulacağına dair net bir şey söylemek zor. Belki de Bethesda tarafından izlenen yol izlenebilir. Yani bir yandan güncellemeler ile sorunlar giderilmeye çalışılır iken aynı zamanda bahsi geçen ücretsiz indirilebilir içerikler yayınlanabilir. Bunu elbette zaman gösterecek. Gelişmeleri takipte olacağız. 

Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesinin İlk Detayları Paylaşıldı
OYUN

Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesinin İlk Detayları Paylaşıldı

CD Projekt RED stüdyosunda Cyberpunk 2077 ile ilgili çalışmalar son hızla devam ediyor. Bildiğiniz gibi sıradaki büyük güncellemenin geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanması bekleniyordu, ama yaşanan siber saldırı nedeni ile geniş kapsamlı olduğu söylenen 1.

YORUMLAR