Vatandaşlar Daha Ucuz iPhone 14 İçin Gürcistan'a Akın Etti

Gürcistan'dan daha uyguna alınabilen iPhone 14 modelleri vatandaşların ilgi odağı hâline geldi. Son günlerce Gürcistan'a artan seyahat dikkat çekiyor.

Vatandaşlar Daha Ucuz iPhone 14 İçin Gürcistan'a Akın Etti

Geçmişte Gürcistan'dan alınan otomobiller yerini iPhone'lara bıraktı. iPhone'lardaki vergi düzenlemeleri nedeniyle vatandaşların belini büken fiyatlar, Gürcistan'da daha uygun olması nedeniyle büyük rağbet gördü. İnsanlar Batum şehrine akın etmeye başladı.

Türk vatandaşları son günlerde Gürcistan'a büyük rağbet gösteriyor. Vatandaşlar daha uygun fiyata iPhone almak için Gürcistan'a günübirlik git-gel yapmayı tercih ediyor.

15 Bin Lira Daha Uyguna iPhone 14'e Sahip Olunabiliyor

Ülkemizde 40-50 bin liraları bulan iPhone 14 fiyatlarından vergiler çıkarıldığında çok daha uygun hâle gelebiliyorlar. Bunu fırsat bilen vatandaşlar Sarp Sınır Kapısı'nı kimlikle geçerek Batum'daki Apple mağazalarından vergi iadesi sayesinde 15 bin liraya kadar daha ucuza satın alabiliyorlar.

Tabii bu telefonların ülkemizde IMEI kaydının yapılması gerekiyor. Önümüzdeki yıl 6 bini geçmesi beklenen IMEI kaydı ücretinin yanı sıra da 2732 TL kayıt ücreti bulunuyor.

Samsung, iPhone 14'ün Sevilen Özelliğini Galaxy S23'e Getiriyor
TEKNOLOJİ

Samsung, iPhone 14'ün Sevilen Özelliğini Galaxy S23'e Getiriyor

Samsung, uydu iletişimini akıllı telefonlara getirmeyi planlamasıyla birlikte bir kez daha Apple'dan ilham almaya ve Amerikan şirketinin izinden gitmeye hazır görünüyor.

iPhone SE 4 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
MOBİL

iPhone SE 4 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Dünyanın en bilinen telefon markalarından biri olan iPhone, her sene milyonlarca satmayı başarıyor. Ancak bazı kullanıcılar iPhone'un yüksek fiyatlı modellerini satın alacak ekonomik duruma sahip değil.

YORUMLAR