Benzine Yeni Bir Zam Daha Yolda: Güncel Benzin Fiyatları!

Son dönemde arka arkaya zamlara rağmen bu gece yeni bir zam daha gelmesi bekleniyor. İşte güncel akaryakıt pompa fiyatlarına dair tüm ayrıntılar!

Benzine Beklenen İndirim Geliyor: Güncel Benzin Fiyatları!

Akaryakıt ve benzin fiyatlarında son dönemlerde yaşanan zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Petrol ve döviz kurunun dalgalanması nedeniyle sürekli değişen akaryakıt ve benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren yeni bir zam daha geliyor.

Sondakika.com'un haberine göre bu gece yarısı benzinde önemli bir zam yapılacak. Söz konusu benzin zammının 80 kuruş civarında olması bekleniyor.

Yakın tarihte benzin veya motorinde herhangi bir indirim ise beklenmiyor. Geçtiğimiz yılbaşında 12.76 TL dolaylarında olan motorinin fiyatı günümüze dek %95'e yakın zamla karşılaştı.

Yarından itibaren geçerli olacak zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 19,70 TL, Ankara'da ise 19,90 TL'den satılacak.

Benzine Beklenen İndirim Geliyor: Güncel Benzin Fiyatları!

Güncel Akaryakıt Pompa Fiyatları (12 Ocak 2022)

İstanbul

  • Motorinin litresi: 22,07 TL
  • Benzinin litresi: 18,90 TL

Ankara

  • Motorinin litresi: 22,24 TL
  • Benzinin litresi: 19,11 TL

İzmir

  • Motorinin litresi: 22,33 TL
  • Benzinin litresi: 19,80 TL

Not: Fiyatlar il, ilçe ve bayi arasında farklılık gösterebiliyor.

Google Haritalar'ın Yeni Özelliği Yakıtta Tasarruf Etmenizi Sağlıyor
İNTERNET

Google Haritalar'ın Yeni Özelliği Yakıtta Tasarruf Etmenizi Sağlıyor

Google Haritalar, tüm Avrupa'ya çevre dostu rotalar gelirken, aracınızın motor türünü belirtirseniz artık mümkün olan "yakıt açısından en verimli rotayı" sağlayabilecek.

Yerli Otomobili 'Fullemek' Kaç TL Tutacak?
TEKNOLOJİ

Yerli Otomobili 'Fullemek' Kaç TL Tutacak?

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan yerli otomobil ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yapılan yeni açıklamalar ile birlikte yerli otomobilin bataryasını doldurmanın maliyeti ortaya çıktı.

YORUMLAR