Huawei MateBook E 2023 Tanıtıldı: İşte Özellikleri!

Huawei, ürün ailesini yeni bir dizi dizüstü bilgisayarla genişletiyor. Bunlardan yenisi yakında piyasaya sürülecek olan MateBook E 2023 oldu. İşte detaylar!

Huawei MateBook E 2023 Tanıtıldı: İşte Özellikleri!

Huawei, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir akıllı telefon pazarında zor günler yaşayan şirket, bu sektördeki kayıplarını diğer endüstrilerde telafi ediyor.

Bunun sonucunda şirket geçtiğimiz hafta Almanya'da düzenlediği bir etkinlikte MateBook X Pro ve MateBook 16S gibi bilgisayar modellerini küresel pazara tanıttı ancak Huawei'nin planları bununla sınırlı değil. Intel i7 işlemci destekli 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar Huawei MateBook E 2023 ortaya çıktı.

Huawei'nin Yeni MateBook E 2023'ü 18 Mayıs'ta Piyasaya Sürülüyor

Huawei, ilk olarak 2021 yılında ortaya çıkan MateBook E 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar modelini yenilemeye hazırlanıyor. İki yıldır sessizliğini koruyan ürün, 18 Mayıs'ta düzenlenmesi planlanan bir etkinlikle geri dönüş yapacak. 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar benzer bir tasarım çizgisinde devam ediyor ancak performansta ciddi bir sıçrama sunuyor.

Huawei MateBook E 2023 Tanıtıldı: İşte Özellikleri!

MateBook E 2023, performans açısından gerçek bir güç merkezini temsil ediyor ve selefine kıyasla %50'lik etkileyici bir performans artışı sağlıyor. Performanstaki bu önemli artış, Intel i7-1260U işlemciye ve cihazın yoğun kullanımda bile optimum performansı korumasını sağlayan yenilikçi bir soğutma sistemine bağlanabilir.

Cihaz, biri 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı, diğeri ise aynı RAM'e sahip ancak daha büyük 1TB depolama kapasitesiyle donatılmış iki versiyonda satışa sunulacak.

Yeni MateBook E'nin öne çıkan bir özelliği de dâhili bir pil içeren çıkarılabilir klavyesi. Bu yenilikçi tasarım sadece klavyenin işlevselliğini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda cihazın genel pil ömrünü uzatarak daha uzun süre kesintisiz çalışma veya eğlence imkânı sunuyor.

Huawei MateBook E 2023 Özellikleri

  • Ekran: 12.6 inç, OLED, 120 Hz yenileme hızı
  • İşlemci: Intel i7-1260U
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 512 GB/1 TB
  • Bağlantı: Dual Type-C, Thunderbolt 4
  • Klavye: Dâhili pili ile çıkarılabilir
  • İşletim Sistemi: HarmonyOS
  • Özellikler: Super Terminal, Mobile Engine 2.0, Super Transfer Station, Distributed Communication

Huawei MateBook E İncelemesi
TEKNOLOJİ

Huawei MateBook E İncelemesi

Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar modeli Huawei MateBook E, sahip olduğu etkileyici tasarım, kolay taşınabilirlik ve güçlü donanım ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Huawei Mate X3 ve P60 Pro Ön Siparişe Açıldı: Fiyatları Ne Kadar?
MOBİL

Huawei Mate X3 ve P60 Pro Ön Siparişe Açıldı: Fiyatları Ne Kadar?

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da Avrupa lansmanı gerçekleştirilen Huawei Mate X3 ve P60 Pro modelleri ön siparişe açıldı.

YORUMLAR