iOS 16.5 Güncellemesi Yayınlandı: Nasıl İndirilir?

Apple'ın iOS 16.5 güncellemesinin ilk detayları ortaya çıktı. Peki güncellemede kullanıcıları neler bekliyor? İşte detaylar!

iOS 16.5 Güncellemesiyle Gelecek Özellikler Belli Oldu!

iOS 16.5 güncellemesi, bugünden itibaren indirilebilir hale geldi. Başta güvenlik güncellemeleri olmak üzere bazı uygulama değişiklikleri ve tasarım farklılıkları kullanıcıları bekliyor olacak.

Apple iOS 16.5 güncellemesi içerisinde en öne çıkan gelişmeler Apple News ve Siri geliştirmeleri oldu. Öte yandan 20'den fazla yeni emoji, yeni duvar kağıdı seçenekleri ve güvenlik güncellemeleri dikkat çekti.

iOS 16.5 Güncellemesi Yayınlandı: Nasıl Kurulur?

iOS 16.5 Güncellemesi Nasıl Kurulur?

  • iOS Ayarlar uygulamasını açın.
  • Genel seçeneğine dokunun.
  • Yazılım Güncelleme seçeneğine dokunun.
  • Yeni güncellemenin hazır olduğuna dair bir ekran göreceksiniz. Burada İndir ve Yükle seçeneğine dokunun.

iOS 16.5 Güncellemesi Yenilikleri

  • Yeni duvar kağıdı
  • Apple News spor sekmesi
  • Siri aracılığıyla Ekran Kaydı
  • Güvenlik güncellemeleri
  • Yazılım hatası güncellemeleri

Apple News'de Spor Sekmesi

iOS 16.5 Güncellemesiyle Gelecek Özellikler Belli Oldu!

Apple, iOS 16.5'te Haberler uygulamasına bir Spor sekmesi ekleyerek favori takımlarınız ve liglerinizle ilgili haberlere, skorlara ve programlara kolayca erişmenizi sağlıyor. Bu bilgiler daha önce Bugün sekmesinde yer alıyordu ancak Apple'ın hizmetlerindeki spor içeriğini daha da derinleştirmeye devam etmesi nedeniyle artık daha belirgin bir şekilde yer alıyor.

Siri aracılığıyla Ekran Kaydı

iOS 16.5 Güncellemesiyle Gelecek Özellikler Belli Oldu!

iOS 16.5 ile eklenen küçük ama kullanışlı bir özellik de Siri'den ekran kaydı başlatmasını isteme seçeneği. iPhone'unuzun ekranının bir videosunu kaydetmek için "Hey Siri, ekran kaydı başlat" diyebilir ve istediğinizde Siri'den kaydı durdurmasını isteyebilirsiniz. Özelliği Ayarlar → Denetim Merkezi'nde etkinleştirdikten sonra da Denetim Merkezi aracılığıyla ekran kaydı başlatabilirsiniz.

Yeni İddia: iOS 16 Çalıştıran Tüm Cihazlar iOS 17'yi Alacak mı?
TEKNOLOJİ

Yeni İddia: iOS 16 Çalıştıran Tüm Cihazlar iOS 17'yi Alacak mı?

Daha dün bazı iPhone ve iPad modellerinin bu yıl içinde iOS 17 ve iPadOS 17'ye güncellenecek çok sayıda model arasına katılmayacağını belirten bir söylentiyi aktarmıştık.

Hangi iPhone Modelleri iOS 17 Güncellemesi Alacak?
MOBİL

Hangi iPhone Modelleri iOS 17 Güncellemesi Alacak?

Geçtiğimiz gün WWDC 2023 tarihinin belli olmasının ardından Apple'dan yeni işletim sistemi sürümleri ve cihazlar hakkında bilgiler gelmeye başladı.

YORUMLAR