Kabin Bagajı Uygulaması Normale Dönüyor: THY CEO'su Tarih Verdi

Yolcular uçaklara kabin bagajı alabilecek. THY CEO'su Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün aldığı kararı açıkladı.

thy-6-ulkeye-daha-ucak-seferleri-basliyor

Uçaklarda kabine bagaj alınıyor mu? Bir süre ara verilen kabin bagajı uygulaması geri dönüyor. Yolcular uçaklarda kabin bagajlarını yanlarına alabilecek. İşte THY CEO'su Bilal Ekşi tarafından yapılan açıklama ve detaylar.

Uçaklarda Kabine Bagaj Alınıyor Mu?

Bir süredir uçaklarda kabine bagaj alımı yapılmıyordu. Artık son alınan karar ile birlikte yolcular yeninden bagajlarını yanlarına alabilecek. Türk Hava Yolları CEO'su Bilal Ekşi tarafından yapılan açıklamada uçaklara kabin bagajı alınabileceği bilgisi paylaşıldı.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"Kabin bagaj uygulamamız normale dönüyor! Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM) yeni düzenlemesinin izin vermesi ile UÇAK İÇİ KABIN EL BAGAJ kurallarımızı 17 Aralık Perşembe günü itibariyle normal uygulamaya döndürüyoruz. Hayırlı olsun"

SunExpress, Uçuş Öncesi Antijen Testi Denemelerine Başladı
Bilim

SunExpress, Uçuş Öncesi Antijen Testi Denemelerine Başladı

Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın ortak kuruluşu SunExpress, Düsseldorf Havalimanı ve Malteser iş birliği ile 8 Aralık itibarıyla tüm Düsseldorf- Antalya uçuşlarında yolcularına isteğe bağlı olarak uçuş öncesi ücretsiz hızlı antijen testi denemelerine başladı.

Sizler THY CEO'su tarafından yapılan açıklama ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Uçağa binmek için koronavirüs aşısı yaptırmak zorunlu mu olacak? Koronavirüs aşısının yavaş yavaş uygulanmaya başlaması ile birlikte uçağa binmek için aşı yaptırmak zorunlu mu olacak sorusunun cevabı merak edilmeye başlandı. Aşağıda yer alan haberimizden detaylara ulaşabilirisiniz.

Aşı Yaptırmayanlar Uçağa Alınmayabilir: IATA Yeni Kural Getirecek
Bilim

Aşı Yaptırmayanlar Uçağa Alınmayabilir: IATA Yeni Kural Getirecek

Uçağa binmek için koronavirüs aşısı yaptırmak zorunlu mu olacak? Koronavirüs aşısının yavaş yavaş uygulanmaya başlaması ile birlikte uçağa binmek için aşı yaptırmak zorunlu mu olacak sorusunun cevabı merak edilmeye başlandı.

Havacılık sektörü koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında geliyor. Umarız ki koronavirüs salgını bir an önce biter ve normal hayatımıza kaldığımız yerden devam edebiliriz. Türkiye'den yurt dışına uçuşlar Haziran 2020 itibari ile başlamıştı. Şu anda uçuşlar koronavirüs önlemleri alınarak devam ediliyor. Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor.

YORUMLAR