Kamyondan Yaklaşık 51 Milyon Liralık Apple Ürünü Çalındı!

Apple ürünlerinin bulunduğu kamyona hırsızlar saldırdı. Yaklaşık 51 milyon TL değerindeki Apple ürünleri çalındı. Detaylar haberimizde.

kamyon-51-milyon-liralik-apple-urunu

İngiltere'de beklenmedik bir olay yaşandı. Hırsızlar Apple ürünlerini taşıyan kamyona saldırdı ve kamyonda yer alan ürünleri çaldı. Yaşanan olayın ardından bölgeye güvenlik ekipleri sevk edildi. İşte yaşanan olay hakkında detaylar.

İngiltere'de TIR'dan Apple Ürünleri Çalındı!

Birleşik Krallık'taki bir TIR'dan yaklaşık 7 milyon dolar değerinde Apple ürünü önemli ölçüde çalındı. Northamptonshire Polisi, hırsızlığın 10 Kasım'da saat 19:45 ile 20:00 (GMT) arasında gerçekleştiğini söyledi.

TIR şöförü ile güvenlik görevlisinin rehin alınarak başka bir konuma götürüldüğü ve o konumda dorsede yer alan 48 palet Apple ürününün çalındığı bigisi aktarılıyor. TIR şöförü ve güvenlik görevlisinin TIR'ın içerisinde bırakıldığı söyleniyor. Northamptonshire Polisi tarafından şüpheli derecede düşük fiyatlarla Apple ürünlerini satışa sunan kişilerin takip altına alındığı belirtilmekte.

TIR'ı soyan hırsızların kim olduğu ve nerede saklandığı bilinmiyor. Henüz hırsızların yakalanmadığı bilgisi de aktarılmakta. Çalınan eşyalar arasında iPhone 11, AirPods ve Apple Watch modellerinin olduğu söyleniyor. Sizler yaşanan olay hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

Apple iPhone 13 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Apple tarafından yaşanan soygun hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Apple Yeni Ürünlerini Tanıtmıştı

Apple geçtiğimiz haftalarda yeni Mac modellerini tanıtmıştı. Yeni Macbook Pro ve Air modelleri M1 işlemciden güç alıyor. Apple, 13 inç MacBook Pro'nun sınıfındaki Windows dizüstü bilgisayarlara kıyasla daha iyi olduğunu ve 3 kata kadar daha iyi performans sunduğunu açıklamıştı. Ayrıca yeni MacBook Air'ın önceki nesil Air'in 3,5 katına kadar CPU performansına ve 5 kata kadar daha hızlı grafiklere sahip olduğu aktarılmıştı.

Yeni MacBook Air'ın Türkiye başlangıç fiyatının 10.999,00 TL olduğu, MacBook Pro Türkiye başlangıç fiyatının ise 14.299,00 TL olduğu duyurulmuştu. Cihazlar hakkında detaylı bilgiye aşağıda yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı
TEKNOLOJİ

M1 Çipli Yeni MacBook Air Tanıtıldı: Macbook Air Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Apple yeni MacBook Air modeli ile karşımıza çıktı. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekmekte. Yeni MacBook Air özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı
TEKNOLOJİ

MacBook Pro Tanıtıldı: Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Apple MacBook Pro özellikleri ve Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. Şirket yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı.

YORUMLAR