Messi ve Ronaldo'nun Fotoğrafının Arkasında Yatan Detay Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun paylaştığı fotoğraf gündeme bomba gibi oturdu. Peki fotoğrafın arkasında yatan detay ne? İşte detaylar!

Messi ve Ronaldo'nun Fotoğrafının Arkasında Yatan Detay Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün aynı anda paylaştıkları fotoğrafla gündeme bomba gibi oturan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo hâlâ gündemden düşmüş değil. İnsanlar fotoğrafın anlamını ve neden aynı anda paylaşıldığını merak ediyor. Beklenildiği gibi fotoğrafın arkasında büyük ve önemli bir anlam yatıyor.

Aslında bir reklam kampanyası olan ve bunun için bir araya gelip bu fotoğrafı veren Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, reklam kapsamında fotoğrafları aynı anda sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Fotoğrafta mevcut nesilin yıllardır en iyi iki futbolcusunun satranç oynadığı görülüyor.

Messi ve Ronaldo'nun Fotoğrafının Arkasında Yatan Detay Ortaya Çıktı

Fotoğraftaki Satranç, Ünlü Karşılaşmayı Temsil Ediyor

Louis Vuitton isimli giyim markasının reklamı için bir araya gelen ikilinin bu fotoğrafında bilinmeyen önemli bir detay yatıyor. Satrancın Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'su olan Magnus Carlsen ve Hikaru Nakamura'nın 2017 yılında berabere kaldıkları satranç karşılaşması, gündem olan reklam kampanyasında kullanılıyor.

Bu iki satranç efsanesinin karşılaşması berabere bittiği için bu satranç karşılaşmasındaki taşların konumları, gündem olan fotoğrafa birebir yansıtılmış.

Düşünüldüğünde gerçekten önemli bir detay ve fotoğrafın anlamını daha da artırmayı başarmış. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

PUBG Mobile 2.3 Güncellemesi Çıktı: Futbol Çılgınlığı Artık PUBG'de!
OYUN

PUBG Mobile 2.3 Güncellemesi Çıktı: Futbol Çılgınlığı Artık PUBG'de!

PUBG Mobile 2.3 güncellemesi nihayet futbol temalı oynanış, öğeler ve daha fazlasıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

EA Games, Dünya Kupası'nı FIFA 23'te  Simüle Etti: Şampiyon Kim?
OYUN

EA Games, Dünya Kupası'nı FIFA 23'te Simüle Etti: Şampiyon Kim?

Futbol dünyasında 2022 Katar Dünya Kupası için nefesler tutulmuş durumda. En büyük ve prestijli futbol organizasyonu olarak görülen etkinlikte bu sene 32 takım kıyasıya mücadele edecek.

YORUMLAR