Samsung Galaxy S23 Performans Skorları Görüntülendi!

Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy S23, Geekbench'te görüntülendi. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S23 Performans Skorları Görüntülendi!

Apple ve Google'ın amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmesinin ardından tüm gözler çevrildi. 2023 yılının başlarında çıkması beklenen Galaxy S23 ailesinin özellikleri hakkında şimdiye kadar birçok sızıntı gelmiş olsa da hala resmi tanıtımı yapılmadı. O sızıntılardan biri de geçtiğimiz günlerde cihazın Geekbench sitesinde görüntülenmesi oldu.

SM-S911U model numarasıyla çıkması beklenen cihazın bazı donanım özellikleri bu sızıntıyla birlikte belli oldu. Aynı zamanda sızıntıda telefonun Geekbench 5 skorları da ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S23 Performans Skorları Görüntülendi!

Samsung S23 Özellikleri

  • İşletim Sistemi: Android 13
  • Anakart: kalama
  • İşlemci: ARM ARMv8 (Snapdragon 8 Gen 2)
  • 1. İşlemci Kümesi: 3 Çekirdek @ 2.02 GHz
  • 2. İşlemci Kümesi: 4 Çekirdek @ 2.80 GHz
  • 3. İşlemci Kümesi: 1 Çekirdek @ 3.36 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM

Samsung Galaxy S23'e dair sızdırılan bilgilerde kalama kod adlı bir anakart kullanıldığı dikkat çekiyor. ARM ARMv8 adıyla tanıtılan işlemcinin de Qualcomm'un son nesil işlemcilerinden Snapdragon 8 Gen 2 olması bekleniyor. Aynı zamanda bu güçlü işlemciye Adreno 740 grafik ünitesinin eşlik edeceği iddia ediliyor.

8 GB RAM ile sunulması beklenen telefonun 128, 256 ve 512 GB depolamaya sahip olacağı düşünülüyor. Aynı zamanda yeni Android 13 ile kullanıcının eline ulaşacak olan Samsung S23, kullanıcı arayüzü kısmında One UI 5 kullanacak.

Geekbench sitesinden sızdırılan görüntülerde cihazın tek çekirdek testinde 1524, çoklu çekirdek testinde ise 4597 puan aldığı görülüyor. Yeni işlemcinin çoklu işlemlerde büyük fark yaratacağı öngörülse de tekli işlemlerde devasa farklar beklenmiyor.

Samsung Galaxy S23 Serisine Dair Yeni Özellikler Ortaya Çıktı
TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S23 Serisine Dair Yeni Özellikler Ortaya Çıktı

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi serisi Galaxy S23'ün render görüntüleri geçtiğimiz günlerde sızdırıldı ve bize üç modelin de tasarımını gösterdi.

YORUMLAR