WhatsApp'ın Beklenen İki Yeni Özelliği Geliyor

WhatsApp'ın yaşam kalitesini iyileştiren iki yeni özelliği geliyor. İşte özelliklere dair tüm detaylar!

WhatsApp'ın Beklenen İki Yeni Özelliği Geliyor

WhatsApp, bir sonraki güncellemesi için web/masaüstü sürümünde birden fazla sohbet seçme özelliğini kullanıma sunmayı planlıyor. Uygulamayı Windows veya Mac cihazınızda kullanıyorsanız birkaç sohbeti okundu veya okunmadı olarak işaretlemenin ve sohbetleri sessize almanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz.

Geliştirilmekte olan bu sohbet yönetimi özelliğiyle, masaüstündeki WhatsApp kullanıcıları aynı anda birden fazla görüşmeyi seçebilecek.

WABetaInfo'ya göre WhatsApp, sohbet menüsündeki bu yeni "Sohbet Seç" özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar birden fazla sohbeti okundu, okunmadı veya sessiz olarak işaretleyebilecek. Şu an itibariyle özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı belirsiz.

WhatsApp hâlihazırda macOS uygulamasının bir Catalyst sürümünü de test ediyor. Bu uygulama tüm kullanıcıların kullanımına sunulduğunda, şirketin uzun zamandır beklenen bir iPad uygulamasını sunmasının önü de açılacak.

WhatsApp'ın Beklenen İki Yeni Özelliği Geliyor

Whatsapp'a "Benim İçin Sil'i Geri Al" Özelliği de Geldi

Geçen hafta WhatsApp, "Benim için sil'i geri al" özelliğini de kullanıma sundu. Duyuru, uygulamanın başkanı Will Cathcart tarafından yapıldı. Cathcart bir tweet'inde "Herkes için silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla yalnızca kendiniz için sildiğiniz zamanlar için bu yeni özelliği ekledik." dedi.

Peki siz bu yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

2023 Yılı İtibariyle WhatsApp Çalıştıramayacak Telefonlar Belli Oldu
TEKNOLOJİ

2023 Yılı İtibariyle WhatsApp Çalıştıramayacak Telefonlar Belli Oldu

WhatsApp'ın uygulama gereksinimleri yeni koşullara sahip olacak ve böylelikle 1 Ocak 2023 itibari ile bazı modellerde WhatsApp kullanılamayacak.

WhatsApp'a Bir Kez Görüntülenebilir Mesajlar Geliyor!
İNTERNET

WhatsApp'a Bir Kez Görüntülenebilir Mesajlar Geliyor!

Geçici süreli mesajlarla birlikte WhatsApp zaten bir sohbetteki herkes için, bir mesajın içeriğini otomatik olarak kaldırmanın bir yolunu sunuyor ancak şimdi işleri bir adım daha öteye taşıyor.

YORUMLAR