Beklenen WhatsApp Özelliği Tanıtıldı: Artık Mesajlar Düzenlenebilecek

WhatsApp, bugün yaptığı duyuruda mesaj düzenleme özelliğinin artık kullanılabilir olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde!

WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Testte: Gönderilen Mesajları Düzenleme!

Mesaj düzenleme özelliği, uzun bir süredir WhatsApp için beklenen özellikler arasındaydı. iMessage ile yoğun bir rekabet içerisinde olan mesajlaşma uygulaması, sonunda mesaj düzenleme konusundaki inadını kırdı.

Geçtiğimiz haftalarda beta test süreçlerinin başladığı duyurulan WhatsApp mesaj düzenleme özelliği, bugün yapılan blog paylaşımıyla birlikte resmen duyurulmuş oldu. Ancak mesajları düzenlemek için bazı şartlar bulunuyor.

Beklenen WhatsApp Özelliği Tanıtıldı: Artık Mesajlar Düzenlenebilecek

WhatsApp Mesajlar Nasıl Düzenlenir?

  • Düzenlemek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun.
  • Açılan listede "Düzenle" seçeneğine tıklayın.
  • Yapmak istediğiniz düzenlemeyi gerçekleştirin ve "Tamam" seçeneğine tıklayın.

Bugün yapılan duyuruda WhatsApp için mesaj düzenleme özelliğinin eklendiği belirtildi. Buna göre kullanıcılar istedikleri takdirde mesajların üzerine tıklayarak açılan penceredeki "düzenle" seçeneği üzerinden gönderdikleri mesajları düzenleyebilecek.

Düzenleme yapılan mesajların altında "Düzenlendi" ibaresi yer alacak. Ayrıca WhatsApp'te mesajları düzenlemek için belirli bir süre bulunuyor. Buna göre gönderilen mesajlar en fazla 15 dakika içerisinde düzenlenmeli. Eğer mesajın gönderimi üzerinden 15 dakikadan uzun bir süre geçtiyse düzenlemek mümkün olmayacak.

Ayrıca yapılan düzenlemelerin mesajlar ve telefon görüşmelerinde olduğu gibi uçtan uca şekilde şifreleneceği de açıklandı. Böylece iMessage'ın sevilen özelliklerinden olan mesaj düzenleme, WhatsApp içerisinde yerini aldı. Bugünden itibaren kullanıma sunulan özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm dünyada kademeli olarak aktif hale geleceği söylendi.

WhatsApp'e Sohbet Kilitleme Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?
MOBİL

WhatsApp'e Sohbet Kilitleme Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?

Daha önce telefonunuz başkasının elindeyken görmesini istemediğiniz bir WhatsApp mesajı aldınız mı? Artık bu sorun sona ermiş gibi görünüyor.

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?
YAZILIM

WhatsApp Plus Nedir? Nasıl İndirilir ve Kullanılır?

WhatsApp Messenger'a yeni özellikler kazandıran WhatsApp Plus nedir, nasıl kullanılır, özellikleri neler, Android telefona nasıl indirilir? Bu yazıda çok sayıda akıllı telefon kullanıcısı tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız.

YORUMLAR