WhatsApp'ın Masaüstü Sürümüne İki Yeni Özellik Geldi!

WhatsApp'ın masaüstü sürümüne daha önce Android'lerde test edilen iki yeni özellik geldi. İşte yeni özelliklere dair tüm detaylar!

WhatsApp'ın Masaüstü Sürümüne İki Yeni Özellik Geldi!

WhatsApp, Microsoft Store'daki resmî beta kanalı aracılığıyla Windows yerel uygulaması için yeni bir güncelleme yayınlayarak sürümü 2.2320.1.0'a yükseltti.

Peki bu güncellemedeki yenilikler neler? WhatsApp, kullanıcıların uygulama dilini ve mesaj taslak filtresini değiştirmelerine olanak tanıyan bir özelliği kullanıma sunuyor.

Uygulama Dili Artık Ayarlardan Değiştirilebilir

Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların uygulama dilini doğrudan WhatsApp ayarları içinden değiştirmelerine olanak tanıyan yeni bir seçenek uygulamaya ekleniyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar uygulamayı farklı bir dilde kullanabilecek ve uygulama varsayılan dilleri dışında kullanmak isteyen kişiler için daha kullanışlı hâle gelecek.

Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi uygulama ayarlarının hemen içinde "Dil" adında yeni bir seçenek bulunuyor ve kullanıcının WhatsApp hesabı için bu özelliğin etkin olması durumunda uygulamanın dilini değiştirmesine olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar sistem dilinden farklı bir dil kullanabiliyor.

WhatsApp'ın Masaüstü Sürümüne İki Yeni Özellik Geldi!

Bu güncellemeden önce kullanıcılar bir uygulamayı farklı bir dille kullanmak için sistem ayarlarını değiştirmek zorundaydı. Bu özellik sayesinde artık bu ayarı doğrudan masaüstü uygulaması içinden yönetmek mümkün.

Mesaj Taslakları Geliştirildi

Buna ek olarak uygulamanın bir önceki güncellemesinde mesaj taslakları için geliştirilmiş desteği duyurmuştuk. WhatsApp'ın en yeni güncellemesini yükledikten sonra bazı kullanıcılar artık sohbetlerini, yalnızca bir mesaj taslağı içerenleri göstererek filtreleyebilir ve böylece kullanıcılar, bitmemiş konuşmaları daha kolay bulabilir ve devam ettirebilir.

Peki siz WhatsApp'ın yeni özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

WhatsApp'a Ekran Paylaşımı Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?
İNTERNET

WhatsApp'a Ekran Paylaşımı Özelliği Geliyor: Nasıl Kullanılır?

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulamalarından olan WhatsApp, yine kullanıcıların yararına bir özellik duyurdu. Artı WhatsApp ile görüşme yaparken ekran paylaşımı yapılabilecek.

WhatsApp'a Kullanıcı Adları Geliyor: Peki Nasıl Çalışacak?
İNTERNET

WhatsApp'a Kullanıcı Adları Geliyor: Peki Nasıl Çalışacak?

WhatsApp'ın kullanıcıların hesapları için benzersiz kullanıcı adları seçmelerine olanak tanıyan bir kullanıcı adı özelliği üzerinde çalıştığı keşfedildi.

YORUMLAR