WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliği Nihayet Geldi

WhatsApp'ın uzun süredir merakla beklenen yeni özelliği "Rahatsız Etme" modu nihayet geldi. Bir diğer yeni özellik "Eşlikçi" özelliği de dikkat çekiyor.

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliği Nihayet Geldi

WhatsApp son dönemde platforma gelen özelliklerin sıklığını artırmış durumda ve kullanıcıların da bu yönde talepleri artıyor. Uzun süredir istenen "Rahatsız Etme" özelliği nihayet WhatsApp'a ekleniyor ve bunun yanı sıra bir süre önce detayları tanıtılan "Eşlikçi" özelliği de kullanıma sunuluyor.

Son zamanlarda çevrimiçi bilgisini gizleme, bir kez görüntülenen fotoğrafların ekran görüntüsünü almayı engelleme gibi yeni özelliklerle karşımıza çıkan WhatsApp'a şimdi de beta sürümünde fark edildiği üzere "Rahatsız Etme" modu geliyor.

WhatsApp'tan gelen çağrıların otomatikmen cevapsıza düşmesini sağlayacak olan bu mod sayesinde artık yanlış zamanlarda gelen çağrılardan kurtulabileceksiniz. Üstelik gelen son WhatsApp beta güncellemesi sayesinde bu özellik artık bazı beta test kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

WhatsApp'ın Merakla Beklenen Özelliği Nihayet Geldi

Bir Diğer Yeni WhatsApp Özelliği: Eşlikçi

Rahatsız etme modunun yanı sıra yeni bir diğer özellik ise eşlikçi özelliği. Geçtiğimiz ay tanıtılan ve artık Android kullanıcıların mevcut hesaplarına başka Android telefon veya tabletler üzerinden erişebileceği bu eşlikçi özelliği de artık beta test kullanıcıları tarafından test edilebiliyor.

Bu özellik sayesinde aynı WhatsApp hesabını artık iki farklı Android telefonda veya tablette kullanabileceksiniz.

Her iki özellik de belirttiğimiz gibi şu anda beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Özelliklerin kararlı sürümlere ne zaman geleceği şimdilik belirsiz durumda.

Yeni WhatsApp Özellikleri Duyuruldu: Topluluklar, Anket ve Dahası!
MOBİL

Yeni WhatsApp Özellikleri Duyuruldu: Topluluklar, Anket ve Dahası!

Yeni WhatsApp özellikleri kullanıma sunuldu. Popüler anlık mesajlaşma uygulamasına eklenen yeni işlevlerin kullanım deneyimini önemli ölçüde iyileştirmesi bekleniyor.

WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Geldi: Ekran Görüntüsü Alınmıyor!
İNTERNET

WhatsApp'ın Beklenen Özelliği Geldi: Ekran Görüntüsü Alınmıyor!

WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde oldukça ses getiren özelliği artık tüm kullanıcılar için açık. Ekran görüntüsü almaya yönelik çalışan WhatsApp, bugün itibariyle özelliğini hayata geçirdi.

YORUMLAR