Xiaomi 13 Ultra Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi, Çin'deki bir çevrim içi satış mağazasında sızdırıldı. İşte detaylar!

Xiaomi 13 Ultra Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi 13 Ultra'nın varlığı geçtiğimiz Ağustos ayında şirketin CEO'su tarafından onaylanmıştı. Bu cihazın Xiaomi 12S Ultra'dan farklı olarak Çin dışında da satışa sunulacağı açıklanmıştı.

Aralık ayından bu yana sürekli olarak bu telefon hakkında haberler duyduk. Telefonun Çin satış tarihi kesinleşirken global satış için ise mayıs ayı işaret ediliyor.

Xiaomi 13 Ultra Sandığımızdan Daha Yakın Olabilir

Xiaomi 13 Ultra Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz gün çevrim içi satış mağazasında listelenen Xiaomi 13 Ultra, 18 Nisan tarihinde satışa sunulacak olarak görülüyor. Çin'in önemli alışveriş sitelerinden birinde telefonun görülmesi, bizleri çıkış tarihinin de kesinleştiği sonucuna ulaştırıyor.

Öte yandan SnoopyTech tarafından geçtiğimiz ay sızdırılan bilgilerde ise telefonun mayıs ayında çıkış yapacağı yazıyorddu. Bu tarihin Çin için mi yoksa global satış için mi olduğu belli değildi. Çin satış tarihinin kesinleşmesi, telefonun mayıs ayında global pazarda raflarda yerini alacağı anlamına geliyor olabilir.

Şimdiye kadarki sızıntılara ve sertifikalara göre Xiaomi 13 Ultra 90W kablolu şarj, 50W kablosuz şarj, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, QHD+ LTPO OLED ekran, Leica destekli kamera sistemi ve Android 13 tabanlı MIUI 14 ile gelecek. Ayrıca Xiaomi 13 Ultra'da USB 3.x bağlantı noktası yer alması bekleniyor. Böylece Xiaomi telefonlar ilk defa USB 2.0'dan uzaklaşarak modern bir bağlantı protokolüne geçiş yapıyor olacak.

Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Belli Oldu: Beklenenden Ucuz!
MOBİL

Xiaomi 13 Ultra Fiyatı Belli Oldu: Beklenenden Ucuz!

Xiaomi 13 Ultra fiyatı ile gündeme geldi. Peki, Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi tarafından geliştirilen yeni akıllı telefon modeli ne kadar fiyat etiketiyle satışa sunulacak? Yaşanan sızıntıya dair merak edilen detaylar haberimizde.

Xiaomi 13 Ultra, İyileştirilmiş Periskop Kamera ile Geliyor
TEKNOLOJİ

Xiaomi 13 Ultra, İyileştirilmiş Periskop Kamera ile Geliyor

Qualcomm'un en son amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi tarafından desteklenen Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro, bu ayın başlarında Çin'de piyasaya sürüldü.