Ekim Ayının Enleri Belli Oldu: En Çok İndirilen Uygulama Hangisi?

Tamindir ekibi olarak Ekim ayında en çok indirilen mobil ve bilgisayar uygulamalarını ve oyunlarını sizler için bir araya getirdik. İşte ayın enleri!

Ekim ayında mobil oyunların indirilmesinde ciddi bir yükseliş yaşandı. Aynı durum uygulama tarafı için de geçerliyken, bazı uygulamalar uzun süredir en çok indirilenler arasındaki konumunu korumaya devam ediyor.

Özellikle diğer uygulama mağazalarında bulunmayan APK uygulamaları, hala hitini koruyor ve kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde indirilmeye devam ediyor.

Bizler de Tamindir'de bu ay en çok indirilen uygulama ve oyun listesini sizler için bir araya getirdik. Gelin, Ekim ayında popüler olan ve popülerliği elinde tutmaya devam eden uygulamalara bir bakalım!

En Çok İndirilen Uygulamalar

  • Instagram Aero APK
  • WhatsApp Aero Hazar (APK)
  • Google Play APK
  • YouTube Vanced APK
  • Sinefy APK
  • EPIK - AI Photo Editor

1- Instagram Aero APK

Günümüzde artık hepimizin kullandığı bir uygulama olan Instagram'ın APK sürümü kullanıcılar tarafından hala yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Üçüncü taraf bir uygulama olarak karşımıza çıkan Aero Instagram APK, ek özellikler sunmasıyla öne çıkıyor.

Reklamsız olması, gönderi indirilebiliyor olması ve hikayeleri gizli bir şekilde görüntüleme özelliğinin bulunması bu uygulamanın popülerliğini korumasını sağlıyor diyebiliriz.

2- WhatsApp Aero Hazar (APK)

Instagram'ın APK sürümünde olduğu gibi WhatsApp'ın APK sürümü de normal uygulamada bulunmayan ek özellikler sunuyor. Bazı sınırlandırmaların ortadan kaldırıldığı WhatsApp APK uygulamasında "yazıyor..." ve "kaydediyor..." bilgilerin gizlemek mümkün.

Otomatik mesaj yanıtmalama, belirli mesajlara otomatik yanıt verme gibi özellikleri de bulunan uygulama, karşı tarafın her iki taraftan da sil diyerek sildiği mesajları hala görebilmenize olanak tanıyor.

3- Google Play APK

Bildiğimiz üzere Android cihazların uygulama mağazası olan Google Play Store dünyanın en popüler mobil uygulama mağazası. Normalde her telefon sıfırdan açıldığı gibi bu uygulama mağazasına sahip oluyor.

Ancak görünen o ki kullanıcıların bir çoğu Play Store'u APK olarak da indirmeyi tercih ediyor. Ekim ayının en çok indirilen uygulamaları arasına giren Google Play APK, filmler, kitaplar, müzikler, oyunlar ve çok daha fazlasını internet bağlantısı olmadan indirebilmeyi mümkün hale getiriyor.

4- YouTube Vanced APK

YouTube Vanced APK eğer telefonunuzda yoksa büyük bir eksiklik ile karşı karşıyasınız. Youtube'un normal özelliklerinden faydalanmanın yanı sıra birçok ek avantaj da elde edebilirsiniz.

YouTube Vanced ile tüm videoları reklamsız izleyebilme avantajına sahip olunuyor. Herhangi bir videoyu veya şarkıyı tekrar tekrar çalmayı sağlayan otomatik tekrarlama özelliği bulunuyor. Aynı zamanda videoları yüksek çözünürlüklü olarak indirebilmek de oldukça kolay.

5- Sinefy APK

Birçoğumuzun bildiği ama hala bilmeyenlerin de olduğu uygulamalardan biri: Sinefy. APK versiyonuyla bu ayın ilk 5'i içerisinde yer alan Sinefy sayesinde vizyon filmleri, yabancı diziler, film-dizi önerileri gibi pek çok avantaja ulaşılabiliyor.

Türkçe dublaj veya alt yazı seçenekleriyle Full HD bir şekilde tüm filmler anında izlenebiliyor. Netflix formatında diziyi bıraktığınız noktadan daha sonra tekrar izlemeye devam edilebiliyor.

Beğendiğiniz dizi ve filmlere göre öneriler görebiliyor ve ayrıca kendiniz de liste hazırlama ve paylaşma fırsayını elde edebiliyorsunuz.

6- EPIK - AI Photo Editor

Geçtiğimiz ay tüm sosyal medyayı kasıp kavuran ve bir akım başlatmaya ön ayak olan EPIK AI Photo Editor, 90'lar yapay zeka uygulaması olarak nam saldı. Yüksek ilgi gören ve hızlı bir yükseliş yaşayan uygulama, özelliği ücretli sunsa da herkes tarafından en az 1 kereliğine de olsa kullanıldı.

Sadece 90'lar yapay zeka fotoğrafları olarak değil, çeşitli pek çok yapay zeka teknolojisiyle farklı görseller oluşturulabilmesi de EPIK ile mümkün. Arka plan oluşturma, manzara ekleme veya herhangi bir nesneyi silme gibi işlemleri de bu uygulamadan yapabilirsiniz.

En Çok İndirilen Oyunlar

YORUMLAR