En İyi Oyun İndirme Platformları Hangileri?

En iyi oyun indirme platformları neler sorusunun cevabını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en popüler oyun indirme siteleri listesi!

Oyun indirme platformları, bilgisayarına ya da mobil cihazına oyun indirmek isteyen oyuncular tarafından oldukça merak ediliyor. Günümüzde birçok oyun indirme sitesi bulunuyor. Peki, çeşitli türlerde oyunlar sunan en başarılı platformlar hangileri?

Bu yazıda en iyi oyun indirme siteleri listesi hazırladık. Eğer siz de bilgisayarınıza, akıllı telefonunuza ya da tabletinize oyun indirmek istiyorsanız rehberimize göz atabilir ve popüler platformların hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

En İyi Oyun İndirme Platformları Listesi

  • Tamindir
  • Steam
  • Epic Games Store
  • EA uygulaması
  • Ubisoft Connect
  • Gog
  • Battle.net
  • Play Store
  • App Store

Oyun indirme siteleri listesi hazırladık. Listede yer alan hizmetlerin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tamindir

Tamindir'de güncel haberler, listeler ve çok detaylı şekilde hazırlanmış rehberlerin yanı sıra çok fazla sayıda program ve oyun da yer alıyor. "Oyun" menüsü üzerinden aksiyondan RPG'ye simülasyondan bulmacaya kadar çeşitli türlerde yapımlara ulaşabilirsiniz. Belirli bir oyunun sayfasını görüntülemek için arama kutucuğunu kullanabilirsiniz.

Oyun sayfalarında yer alan inceleme yazıları, indirmek istediğiniz oyunlar hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Oyun sayfalarında ayrıca oyuna dair görüntüler, editör puanı ve geliştirici gibi bilgiler de bulunuyor. Modern arayüzü sayesinde kolayca içeriklere erişilebilen Tamindir'de oyunların yanı sıra uygulamalar ve programlar da bulunuyor.

Steam

Dijital oyun mağazası denildiğinde akla ilk gelen hizmetlerden biri olan Steam'de çeşitli türlerde çok fazla sayıda oyun yer alıyor. Steam, indirimleri ile ön plana çıkan bir hizmettir. Platformda yıl içerisinde zaman zaman önemli indirimler düzenlenir. Mağazadan aldığınız oyunları Steam istemcisi üzerinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Steam Oyunlarına Türkçe Yama Yüklemek Ban Sebebi mi?
OYUN

Steam Oyunlarına Türkçe Yama Yüklemek Ban Sebebi mi?

PC oyunculuğunun vazgeçilmez özelliklerinden birisi de hiç şüphesiz yamalar ve modlardır. Öyle ki bunların da en işlevsel ve faydalı olanları hiç şüphesiz ki Türkçe yamalardır.

Epic Games Store

Steam benzeri platformlar arasında yer alan Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunmasıyla öne çıkıyor. Kısa sürede tüm dünyada popüler hâle gelen dijital mağazada çok sayıda oyun bulunuyor. Epic Games'te de zaman zaman büyük indirimler yapılıyor.

Epic Games İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Epic Games İndirme Hızı Artırma Nasıl Yapılır?

Epic Games indirme hızı artırma yolları, popüler dijital oyun mağazasından satın aldığı oyunu indirirken sorun yaşayan oyuncular tarafından merak ediliyor.

EA Uygulaması

EA Games tarafından oluşturulan EA uygulaması, birçok popüler oyunu kendinde barındırmaktadır. Battlefield serisi ve Need for Speed serisi gibi oyunları oynamak istiyorsanız başvuracağınız adreslerden biri de EA uygulamasıdır. 

Ubisoft Connect

Ubisoft tarafından sunulan Assassin's Creed serisi gibi oyunları oynamak istiyorsanız Ubisoft Connect isimli dijital platformu tercih edebilirsiniz. Satın aldığınız oyunları hizmetin istemcisi üzerinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz. 

Gog

Cyberpunk 2077 ve The Witcher gibi oyunlar ile tüm dünyada büyük bir popülerliğe ulaşan CD Project RED tarafından sunulan Gog, 2008 yılında hizmet vermeye başladı. Dijital mağazada simülasyondan stratejiye maceradan aksiyona kadar çeştili yapımların yanı sıra indie oyunlar da bulunuyor.

Battle.net

Call of Duty: Warzone 2.0, Call of Duty: Modern Warfare II ve Diablo II: Resurrected dahil olmak üzere pek çok oyunun yer aldığı Battle.net, en popüler oyun indirme siteleri arasında bulunuyor. Battle.net, Blizzard Entertainment tarafından sunuldu.

Play Store

Mobil oyun denilince akla gelen ilk platformlardan biri Play Store'dur. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde yüklü olarak gelen Play Store üzerinden mobil oyunlar indirip oynayabilirsiniz. Mağazada çeşitli türlerde çok sayıda yapım mevcut.

App Store

iOS, iPadOS ve macOS kullanıcıları için sunulan App Store, dünyanın en popüler dijital mağazalarından biridir. Apple tarafından üretilen cihazlarda yer alan App Store üzerinden uygulamalara ve oyunlara erişebilirsiniz.

Stres Atmak İçin Bilgisayar Oyunları
OYUN

Stres Atmak İçin Bilgisayar Oyunları

Günlük hayatta birçok şey ile karşı karşıya kalıyoruz. En önemliside boş zamanlarda bilgisayar oyunlarına çok meraklıyız.

Bu içeriğimizde en iyi oyun indirme platformları listesi hazırladık. Peki, sizce oyun indirmek için en başarılı platform hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR