Engelli Sitelere Giriş Programları

Engelli sitelere giriş programları neler sorusunun yanıtını arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte engellenen web sitelerine girebilmenizi sağlayan programlar!

Engelli sitelere giriş programları sayesinde normalde girilmesi mümkün olmayan internet sitelerini ziyaret edebilmeniz mümkün. Bu uygulamalar, engellenen web sitelerine giriş yapabilmenize imkân tanır. Hazırladığımız listede bu konuda en başarılı hizmetleri bir arada topladık.

Engellenen sitelere giriş yapabilmek için bir program kullanmanız gerekir. Günümüzde bu işlemi mümkün hale getiren çok sayıda program yer alıyor ve her hizmet çeşitli özellikler sunuyor. Dolayısıyla ihtiyaca en uygun yazılımı seçmek oldukça zor.

Bu yazıda engellenmiş sitelere girebilmenize tanıyan başarılı yazılımları listeledik. Hazırladığımız listeden beğendiğiniz bir programı indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Engelli Sitelere Giriş Programları Neler?

  • SmartSafeDNS
  • ProtonVPN
  • Betternet
  • TunnelBear
  • Speedify
  • Hide.me
  • Windscribe
  • VeePN
  • Surfshark
  • Tor Browser

Yukarıda engellenen sitelere giriş yapabilmenize imkân tanıyan programların listesi mevcut. Bu programların detaylarına ve indirme bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

1. SmartSafeDNS

SmartSafeDNS, yasaklı sitelere giriş yapmak için kullanabileceğiniz tek DNS servisi. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu servis size hem hızlı hem de güvenli bir internet bağlantısı sunuyor.

Tarayıcılarınızdan internet sitelerine erişim sürelerini daha da kısaltan servis bilgisayarınızdan dışarı bilgi sızdırmaya çalışan kötü amaçlı yazılımları da otomatik olarak filtrelemekte. Bu sayede bilgisayarınızda ek bir güvenlik kalkanına da sahip olmaktasınız.

SmartSafeDNS oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen bir program. Bu program ile DNS'lerinizi değiştirmek için tek yapmanız gereken yazılımı indirmek ve "Düzelt" tuşuna tıklayarak ayarları uygulamak. Bu adımdan sonra özgürce internet üzerinde gezinti yapabilirsiniz.

Programın güzel yönü herhangi bir ayar yapmanıza gerek duymaması, kurulum gerektirmemesi ve hem hız hem de güvenlik sunması.

2. ProtonVPN

Kullanıcıların anonim bir şekilde internette gezinebilmesini sağlayan ProtonVPN, engellenen web sitelerine giriş yapılabilmesine olanak tanıyor. Sınırsız veri aktarım imkânı sunan hizmetin çok başarılı bir arayüzü bulunuyor. Bu sayede programı çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

3. Betternet

Kullanıcılara güvenli ve hızlı bir bağlantı sunan Betternet sayesinde engellenen internet sitelerine giriş yapabilirsiniz. İnternette anonim bir şekilde gezinebilmenizi sağlayan programı kullanabilmek için hesap oluşturmanıza gerek yok.

4. TunnelBear

Çok kolay bir kullanıma sahip olan TunnelBear'ı kullanabilmek için hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra aylık 500 MB'lık kotayı kullanabilirsiniz. Ücretsiz sürümün yanı sıra ücretli versiyon da bulunuyor. Ücretli versiyonun bazı avantajları yer alıyor.

5. Speedify

Üst düzey güvenlik sunan Speedify, çok kolay bir kullanıma sahip. Başarılı arayüzü ile dikkat çeken hizmette kanal bağı teknolojisi mevcut. Program, sahip olduğu bu özellik sayesinde 3G, 4G, Wi-Fi ve kablolu bağlantıları aynı anda kullanabilmenize imkân tanıyor.

6. Hide.me

256-bit AES şifreleme teknolojisi sayesinde üst düzey güvenlik sunan Hide.me ile engelli web sitelerini ziyaret edebilmeniz mümkün. Çok sayıda sunucuya sahip olan programda IP sızıntı koruması, otomatik kill switch ve VPN protokolleri gibi özellikler mevcut.

7. Windscribe

İnternet kullanıcılarının güvenli bir şekilde gezinebilmesini mümkün hale getiren Windscribe isimli programda 256-bit AES şifreleme teknolojisi yer alıyor. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılara üst düzey güvenlik sunuluyor. Coğrafi kısıtlamalı içeriklere erişebilmenizi sağlayan hizmette internet sitelerinde bulunan izleyicileri engelliyor.

8. VeePN

Engellenmiş sitelere giriş yapılabilmesini sağlayan VeePN programının 2500'den fazla sunucusu bulunuyor. 256 bit AES şifreleme teknolojisi ile güvenliği üst seviyeye taşıyan programın kullanımı da oldukça basit. Bağlantıları tamamen şifreleyen hizmet, kullanıcıların gizliliğini önemsiyor.

9. Surfshark

Sınırsız bant genişliği sunan Surfshark, kullanıcıların internette anonim bir şekilde gezinebilmesini ve engelli siteleri ziyaret edebilmesini sağlıyor. 3200'den fazla sunucuya sahip olan hizmette çeşitli özellikler yer alıyor. Örneğin, CleanWeb adlı özellik çevrim içi izleyicileir, reklamları ve kötü amaçlı yazılımları engelliyor.

10. Tor Browser

Aslında bir internet tarayıcısı olan Tor Browser size önerdiğimiz çözümler arasında en karışık yapıya sahip olan ve en güvenilir olan seçenektir. VPN servislerinin aksine Tor Browser bütün internet bağlantınızı etkilemez. Sadece kendi yazılımı üzerinden yapılan internet gezintisi için engelsiz erişim sunan Tor Browser temelde internet trafiğinizi belli bir sunucu yerine rastgele seçilen üç sunucudan birine yönlendirmektedir.

Tor Browser sadece yasaklı sitelere erişim yapabilmenizi mümkün kılmıyor; internet trafiğinizi de etkili bir şekilde koruyor. Bu sayede internet üzerinde anonim gezinti yapabiliyorsunuz. Tor internet trafiğinizi Tor ağı üzerinden geçiriyor ve bağlantıların başlangıç noktalarını belirsiz kılıyor. Yani kişisel bilgileriniz açığa çıkmıyor.

 

YORUMLAR