Assassin's Creed: Rogue Sistem Gereksinimleri ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı

5 Ubisoft şirketi tarafından PC platformuna özel olarak geliştirilen Assassin's Creed: Rogue için yeni haberler geldi. Eski nesile çıkan son Assassin's Creed oyunu ünvanına sahip olan Assassin's Creed: Rogue'nin minimum sistem gereksinimleri ve PC platfo

Assassin's Creed: Rogue Sistem Gereksinimleri ve PC Çıkış Tarihi Açıklandı

5 Ubisoft şirketi tarafından PC platformuna özel olarak geliştirilen Assassin's Creed: Rogue için yeni haberler geldi. Eski nesile çıkan son Assassin's Creed oyunu ünvanına sahip olan Assassin's Creed: Rogue'nin minimum sistem gereksinimleri ve PC platformuna çıkış tarihi açıklandı. Sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi haricinde ayrıca oyunu ön sipariş edenlere özel olarak verilecek hediyeler de açıklandı.

Assassin's Creed: Rogue'i uPlay üzerinden ön sipariş etmeniz halinde bizlere 7 seçenek sunuluyor. Bu seçenekler arasındaki 7 Assassin's Creed oyunundan birini ücretsiz olarak satın alabiliyoruz. Gelin oyunlara birlikte bakalım.

  • Assassin's Creed 3
  • Assassin's Creed Freedom Cry
  • Assassin's Creed Liberation
  • Assassin's Creed Revelations
  • Assassin's Creed Brotherhood Deluxe
  • Assassin's Creed 3 Deluxe
  • Assassin's Creed

Yukarıdaki oyunlar haricinde ayrıca bir diğer ön sipariş hediyesi Assassin's Creed: Rogue'nin iki DLC'sinden oluşuyor. The Siege of Fort de Sable ve The Explorer DLC'leri ücretsiz olarak veriliyor.

Gelelim Assassin's Creed: Rogue'nin PC platformu için açıklanan çıkış tarihine. Assassin's Creed: Rogue'nin çıkış tarihi 10 Mart olarak belirlendi. Bildiğiniz üzere oyunun PC platformu için daha çok çalışıldığı ifade ediliyor. Bu yüzden oyunun gecikmeli geldiği söyleniyor. Çıkış yaptığı zaman bunu hep birlikte göreceğiz.

Şimdi sırada hepimizin merakla beklediği bir diğer sorunun cevabı olan oyunun sistem gereksinimleri var. Ubisoft sadece oyunun minimum sistem gereksinimleri yayınlamış. Ancak sistem gereksinimlerinde bizlere oldukça ilgi çekecek olan bir haber vermiş. Assassin's Creed: Rogue'da oyunu kamerasına yön verebileceğimiz açıklandı. Steelseries'in Sentry isimli cihazı ile bu işlemi yapabileceğiz.

Assassin's Creed: Rogue minimum sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7 SP1 veya Windows 8/8.1 (Sadece 64-bit sürümler)
İşlemci: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz veya AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHzH
Ekran kartı: nVidia GeForce GTS450, AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) veya Intel HD4600
RAM: 2 GB
DX: Haziran 2010 sürümü
Ses Kartı: DirectX destekli ses kartı
Gerekli Alan:

11.4 GB

Desteklenen Diğer Ekran Kartları: NVIDIA GeForce GTS 450 veya daha iyisi, GeForce 500-900 serisi, AMD Radeon HD 5670 veya daha iyisi, Radeon HD 6000, 7000, R7, R9 serileri, Intel HD4600, HD5200


Assassin's Creed Rogue Sinematik Duyuru Videosu
OYUN

Assassin's Creed Rogue Sinematik Duyuru Videosu

Ubisoft, Assassin's Creed serisisnin yeni oyunu olacak olan Assassin's Creed Rogue'u yayınladığı görkemli sinematik video ile oyun severlere tanıttı.


GTA 6 Ne Zaman Çıkacak, Nerede Geçecek?

YORUMLAR