GTA 5 Ücretsiz Oldu! Bedava GTA 5 Nasıl Alınır?

Ücretsiz GTA 5 iddiaları gerçek oldu. Grand Theft Auto V, Epic Games üzerinden ücretsiz bir şekilde alınabiliyor. Peki bedava GTA 5 nasıl alınır? Gelin hep beraber bedava GTA 5 alınması için yapılması gerekenlere yakından bakalım.

bedava gta 5 nasıl alınır epic games store ücretsiz gta 5

Ücretsiz GTA 5 iddiaları gerçek oldu. Grand Theft Auto V, Epic Games Store üzerinden ücretsiz bir şekilde alınabiliyor. Peki bedava GTA 5 nasıl alınır? Gelin hep beraber bedava GTA 5 alınması için yapılması gerekenlere yakından bakalım.

Bedava GTA 5 Nasıl Alınır?

Epic Games, GTA 5'i oyuncuların erişimine ücretsiz bir şekilde açtı. GTA 5'i ücretsiz bir şekilde alabilmeniz için yapmanız gerekenler oldukça basit. 21 Mayıs 2020 saat 18.00'a kadar devam edecek olan ücretsiz GTA 5'i kütüphanenize ekledikten sonra sonsuza kadar bedava oynayabileceksiniz.

GTA 5'i bedava almak için Epic Games'in ücretsiz oyun sayfasını ziyaret etmeniz gerekmekte. Açılan sayfadan Epic Games Store hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve oyunu kütüphanenize ekliyorsunuz. Tüm yapmanız gerekenler bu kadar.

Epic Games Store'da hesabınız bulunmuyor ise sağ kısımdan üye olabilmeniz mümkün. Üye olduktan sonra yukarıda anlattığımız adımları yaparsanız oyun sonsuza kadar kütüphanenizde olacak. Ücretsiz oyun sayfasına burada yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

epic games store ücretsiz gta 5

Epic Games İki Aşamalı Kimlik Doğrulama Nasıl Yapılır?

GTA 5'i alırken hesabınızın iki aşamalı doğrulama özelliği aktif olması gerekmekte. İki aşamalı doğrulamayı aktif etmek için "Hesap" kısmından "Şifre ve Güvenlik" alanına gelmeniz gerekmekte. Bu alandan doğrulayıcı uygulaması ile iki aşamalı kimlik doğrulamayı etkinleştirebilmektesinin. Hemen aşağıdan doğrulayıcı uygulamasını telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Epic Games Store Çöktü Mü? Epic Games Store Neden Açılmıyor?

Epic Games Store'a erişimde sorunlar yaşanmakta. Erişim sorunlarının ilerleyen saatlerde çözülmesi bekleniyor.

GTA 5 Konusu

Rockstar Games tarafından yayımlanan ve Los Santos şehrinde geçen oyunda Franklin Clinton, Michael De Santa ve Trevor Philips isimli karakterlerden istediğiniz birini seçerek yönetmektesiniz. 

Karakterler kendilerini suç dünyasının, Amerikan hükümetinin ve eğlence sektörünün birbiri içine geçmiş ağlarında bulmakta ve Los Santos şehri genelinde tehlikeli soygunları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Oyunda karakterler arasında geçiş yapabilme imkanı bulunuyor.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri

Hemen aşağıdan önerilen GTA 5 sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
  • Depolama: 72 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: %100 DirectX 10 uyumlu

GTA 5 Mobil İndir

Hemen aşağıdan GTA 5 Mobile'ı cihazınıza indirebilirsiniz.

YORUMLAR