Casper Excalibur Yeni G870 Serisini Duyurdu: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Modern tasarıma sahip güçlü bilgisayarları ile tanınan Casper Excalibur, yeni G870 serisini duyurdu. Bilgisayara dair tüm detaylar haberimizde!

Türkiye'nin önemli teknoloji markalarından biri olan Casper, profesyonel olmakla birlikte oyuncuların ihtiyacını karşılayabilecek Excalibur G870 dizüstü bilgisayarını duyurdu. 12. nesil Intel işlemciye sahip olan bilgisayar, Nvidia RTX 3060 ekran kartıyla geliyor. Dış yüzeyindeki klavyesi, tuş yerleşimi, CNC kesimi gibi birçok özelliğiyle beklentileri karşılamaya hazırlanıyor.

Piyasaya sunduğu hemen hemen her cihazıyla trendlere yerleşmeyi başaran Casper, Excalibur G870 dizüstü bilgisayarıyla gözleri üzerine topluyor. Güçlü yapısı ve tasarımına ek olarak 89 fan bıçaklı olması ve dakikada 5400 RPM değerinde 2 turbo fan ile birlikte geliyor.

Yeni ve gelişmiş dizüstü bilgisayar modeli, performansı artıran donanımlara sahip. İkiz fanlı yapısı sayesinde sıcak hava tahliyesi ve soğuk hava aktarımı konusunda hızlı ve kolay bir çalışma performansı sunuyor.

Casper Excalibur G870 Dayanıklı Yapısı ile Geliyor

Kullanıcıların bir bilgisayarda ihtiyaç duyduğu her şeyi sunabilecek güce sahip olan Excalibur G870; CNC kesim hatları, özel tasarım of/off tuşu ve hairline boyama tekniği gibi estetik açıdan değerleriyle piyasadaki yerini aldı.

Hem tasarım hem de performas olarak ödün vermeyen bilgisayar modeli, 250 NIT parlaklık değerinde 15.6 inç LED ekrana sahip. 24 mm incelikteki metal kasası ve havalandırma kısmındaki kırmızı bölmesiyle dayanıklı yapısına vurguda bulunuyor. 3 tane Type-A USB 3.1, Type-C, Ethenet ve HDMI girişleri bulunuyor. Bu sayede veri aktarım hızını üst seviyede tutuyor.

Casper Excalibur Özellikleri ve Fiyatı

  • 65.026 adetlik renk skalası
  • 6 farklı klavye modu
  • 144 Hz ekran yenileme hızı
  • Intel Wi-Fi 6 AX201 internet bağlantısı
  • 4070 mAh polimer batarya
  • Nvidia RTX serisi GPU'lara sahip ekran kartı
  • 8, 12, 16, 32 ve 64 GB DDR4 RAM

Excalibur G870 fiyatı: 27.999 TL

Akıllı Telefon Üretimindeki Zorluklarla İlgili Huawei'den Önemli Açıklama!
TEKNOLOJİ

Akıllı Telefon Üretimindeki Zorluklarla İlgili Huawei'den Önemli Açıklama!

Amiral gemisi bir akıllı telefon üretmek, yüksek çözünürlüklü ekranlar, gelişmiş kameralar, güçlü işlemciler ve son teknoloji yazılımlar dâhil olmak üzere çok çeşitli bileşen ve teknoloji gerektirdiği için zorlu ve karmaşık bir süreçtir.

iPhone 15 Ultra Fiyatı Ortaya Çıktı: Cep Yakıyor!
MOBİL

iPhone 15 Ultra Fiyatı Ortaya Çıktı: Cep Yakıyor!

Önümüzdeki yıl içerisinde tanıtılması beklenen iPhone 15 Ultra fiyatı ile gündeme geldi. Ortaya atılan fiyat bilgisine göre cihaz, bu zamana kadarki en pahalı iPhone modeli olabilir.

YORUMLAR