CS:GO Ücretsiz Oldu, Hemen İndirin!

Ücretsiz CS:GO sürümü olarak isimlendirilen Counter-Strike: Global Offensive Free Edition, bugün itibarıyla piyasaya sürülerek oyuncuların kullanımına açıldı.

CS:GO ücretsiz versiyonu yayınlandı! Özellikle Battle Royale oyunlarının artması ve oyuncuların ilgisini çekmesiyle birlikte kitlesinde büyük düşüş yaşayan CS:GO en nihayetinde bedava bir sürüm aldı. Free Edition olarak lanse edilen sürümü ücretsiz indirip para vermeden oynayabilirsiniz.

ücretsiz cs:go

Şu anda Steam'de indirilebilir olan CS:GO Free Edition için hiçbir ücret talep edilmezken oyunun botlara karşı oynandığını belirtmek gerekiyor. Orijinal CS:GO'yu satın almadan önce denemek veya kendinizi geliştirmek için mantıklı bir seçenek olan ücretsiz sürüm için 16GB'lık depolamaya sahip olmanız gerekiyor.

Normal CS:GO ile hiçbir farkı olmayan Free Edition'da yer alan GOTV aracılığıyla e-spor maçlarını takip edebilir ve kişisel ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Oyundaki tüm haritaları ve silah türlerini barındıran ücretsiz sürümün 5 Eylül'de düzenlenecek olan FACEIT London Major turnuvası öncesinde oyunculara sunulması da dikkatlerden kaçmadı.

Bu yılki e-spor turnuvasını Londra'da yapacak olan CS:GO alıştırmaları için Free Edition'un güzel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Her zorluğa uygun yapay zekaya sahip olan ücretsiz sürümü Mac, Windows ve Linux platformuna indirebileceğinizi belirtmek gerekiyor. CS:GO'nun ücretsiz sürümünü oynamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CS:GO Free Edition nasıl indirilir?

Ücretsiz CS:GO sürümü Counter-Strike: Global Offensive Free Edition, Steam üzerinden rahatlıkla indirilebilir. Bunun için ilk olarak Steam uygulamasını indirip, sonrasında bir hesap açarak ya da var olan hesabınızla uygulamaya giriş yapabilir. Ardından CS:GO Free Edition yazılmak suretiyle oyunun sayfasından, ücretsiz oyun indirilebilir. 

Shadow of Tomb Raider'dan Bol Aksiyonlu Yeni Video
OYUN

Shadow of Tomb Raider'dan Bol Aksiyonlu Yeni Video

Lara Croft'un son macerası olan Shadow of Tomb Raider ile ilgili yepyeni bir video geldi. Video içerisinde yeni oyunun dinamik ve ölümcül yapısı dikkat çekiyorken oyuncuların bol bol aksiyona girebileceğini de söylemek mümkün.

FIFA 19 Sistem Gereksinimleri Açıklandı
OYUN

FIFA 19 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

FIFA 19 sistem gereksinimleri, EA Sports tarafından yapılan resmi açıklamanın ardından gün yüzüne çıktı. Futbol oyunu sevenlerin dört gözle beklediği açıklamayla birlikte FIFA 19 PC sistem gereksinimleri, yapılan resmi açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu.

Cyberpunk 2077 için 48 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
OYUN

Cyberpunk 2077 için 48 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Haziran ayında E3 2018 fuarında ortaya çıkan ve o günden bu yana pek çok oyuncuyu merak içerisine sokan Cyberpunk 2077'den oynanış videosu geldi.

YORUMLAR