Epic Games'te Yılbaşına Özel 265 TL Değerinde Oyun Ücretsiz

Epic Games'in yılbaşı ücretsiz oyun kampanyasının ilk oyunları kullanıma açıldı. 265 TL değerinde oyun ücretsiz. İşte detaylar!

Epic Games Bu Yılbaşında da Her Gün Ücretsiz Oyun Verecek

Ücretsiz olarak dağıttığı oyunlarla tanınan Epic Games Store, 2022 yılının sonunu ve 2023'ün gelişini kutlamak adına yine bir ücretsiz oyun kampanyasına imza atıyor. Epic Games Store'da 8 Aralık tarihinde iki sevilen oyun ücretsiz oldu.

Epic Games ücretsiz oyun listesinde yerini alan Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine, 15 Aralık tarihine kadar alınabilecek.

8-15 Aralık Epic Games Store Ücretsiz Oyunları

  • Saints Row IV: Re-Elected
  • Wildcat Gun Machine

Epic Games'te Yılbaşına Özel 265 TL Değerinde Oyun Ücretsiz

Saints Row IV: Re-Elected

Steam Fiyatı: 205 TL

En kısa tabirle absürt temaya sahip bir GTA 5 olarak tanımlanabilecek Saints Row IV: Re-Elected, serinin son oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Saints ekibinin Beyaz Saray'da yerini aldığı hikayede göreviniz, Dünya'nın istilasını engellemek!

Tuhaf silahları ve ilginç silahlarıyla dikkat çeken Saints Row IV: Re-Elected, Steam kullanıcıları tarafından "Çok Olumlu" yorumunu alarak kaltiesini ortaya koyuyor.

Epic Games'te Yılbaşına Özel 265 TL Değerinde Oyun Ücretsiz

Wildcat Gun Machine

Steam Fiyatı: 60 TL

Chunkybox Games isimli bir indie oyun yapımcısı tarafından geliştirilen Wildcat Gun Machine, izometrik bakış açısında oyuncusuna yoğun bir aksiyon sunuyor.

Oynanış açısından Diablo ve Hades gibi oyunlara benzetebileceğimiz yapım, 40'tan fazla silah türü ve detaylı zindanları sayesinde sunduğu oynanış derinliği yönünüyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR