Netflix'in Yeni Dizisi ''Dahmer'' Rekor Kırdı

Jeffrey Dahmer'in hayat hikayesi, Netflix'te yayınlandığı günden bugüne hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Diziye dair tüm detaylar haberimizde!

21 Eylül tarihinde Netflix'te izleyici ile buluşan Monster: The Jeffrey Dahmer Story, rekora doğru hız kesmeden koşuyor. En son Squid Game'de gördüğümüz kısa sürede yüksek izlenme rekoru, ilerleyen günlerde Dahmer'e ait olacak gibi görünüyor.

Jeffrey Dahmer'in Hikayesi Rekora Koşuyor

Netflix'in paylaştığı son listenin ilk sırasına yerleşen dizi, globalde 496 milyon izlenmeye ulaştı. En yakın rakibinin 4 kat üzerine çıkan dizi, henüz 2 hafta olmasına rağmen emin adımlarla rekor izlenmeye doğru ilerliyor.

Daha önce aynı hızlı yükselişi Squid Game dizisinde görmüştük. The Jeffrey Dahmer Story'nin ise tüm zamanların rekorunu kırıp kırmayacağı önümüzdeki aylarda netlik kazanacaktır. 

Açıklanan listenin devamı şu şekilde;

  • The Empress: 47,2 milyon izlenme
  • Fate: The Winx Saga (2. Sezon): 26 milyon

Dünya genelinde en çok izlenen filmlerin başında ise Lou geliyor. Marilyn Monroe'nun hayatını anlatan Blonde ise ikinci sıradaki yerini koruyor.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story Fragmanı

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Dizi Önerileri - Nisan 2024

Netflix dizi önerileri söz konusu olduğunda size yeterince yardımcı olamıyor mu? Dijital yayın platformunun dizi önerme algoritmasına rağmen 2024 yılında Netflix'te hangi dizi izlenmeli gibi sorularınız varsa tam olarak sizin için hazırladığımız listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

YORUMLAR