Playstation 4 ve Xbox One Ön Siparişleri Tükendi

Herkes çıkar çıkmaz denemek adına ön sipariş yağmuruna tuttuğu Playstaton 4 ve Xbox One’ı daha piyasaya çıkmadan tüketti. Oyuncular yeni nesil konsolları merakla beklerken herkesin aklında bu konsolların nasıl bir performans sergileyeceği sorusu yatıyor.

Playstation 4 ve Xbox One Ön Siparişleri Tükendi

Herkes çıkar çıkmaz denemek adına ön sipariş yağmuruna tuttuğu Playstaton 4 ve Xbox One’ı daha piyasaya çıkmadan tüketti. Oyuncular yeni nesil konsolları merakla beklerken herkesin aklında bu konsolların nasıl bir performans sergileyeceği sorusu yatıyor. Amazon.com’da ön siparişte olan Playstation 4 ve Xbox One konsolları şimdiden tüketildi.

Amazon.com yaptığı açıklamada çılgın bir ay geçirdiklerini ve bu ay içerisinde oyuncuların, stoklarda bulunan bütün Playstation 4 ve Xbox One oyun konsollarını tükettiklerini belirtti. Oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaşan yeni nesil konsollar çoktan bir önceki nesle satış konusunda fark attı bile.

Kuzey Amerika’da stokları tükenen konsollar için Avrupa’da hala satışlar devam etmekte. Bu arada hangi konsolun ne kadar sipariş edildiği ise bilinmiyor.

Nokia Lumia 1020: Zoom Yeniden İcat Edildi

YORUMLAR