Sony, Cyberpunk 2077'yi Kaldırdı! Oyunu Alanlar Ne Olacak?

Sony, Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırdı. Peki Cyberpunk 2077'yi alanlar ne olacak? Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırıldı. Oyunu alanlara ne olacağı açıklandı. Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan neden kaldırıldı? Cyberpunk 2077 satın alanlar ne olacak? İşte Cyberpunk 2077 hakkında detaylar.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı

Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan satın aldıysanız endişlenmenize gerek yok. Oyunu alanlara para iadesinin yapılacağı bilgisi açıklandı. Cyberpunk 2077 hakkında Sony tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

"SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışmaktadır, bu nedenle PlayStation Store üzerinden  Cyberpunk 2077 'yi satın alan tüm oyuncular için tam bir para iadesi yapmaya başlayacağız.  SIE ayrıca  Cyberpunk 2077 'yi PlayStation Store'dan bir sonraki duyuruya kadar kaldıracaktır.

Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store üzerinden satın aldığınızı onayladıktan sonra para iadesi işlemine başlayacağız.  Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finansal kurumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın."

Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan neden kaldırıldı?

Oyunun hatalarla dolu olduğu ve çok fazla eleştiri aldığı aldığı için PlayStation Store'dan kaldırıldığı söylenmekte.

Cyberpunk 2077 Hatası, Size Bir Yol Arkadaşı Veriyor
OYUN

Cyberpunk 2077 Hatası, Size Bir Yol Arkadaşı Veriyor

Piyasaya sürüldüğü günden itibaren günden güne yeni hataların keşfedildiği video oyununda bir hata daha tespit edildi ancak bu seferki hata oyuncular tarafından oldukça beğenilen bir hata oldu.

Sizler Cyberpunk 2077'nin PlayStation Store'dan kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Son zamanların en çok konuşulan video oyununda oyuncular tarafından keşfedilen teknik aksaklıklar, şirketin 1 milyar dolardan fazla zarara uğramasına yol açtı. Uğradığı zararın yanı sıra eskiden kalitesi ile tanınan şirketin imajı bu durumdan olumsuz etkilendi. Oyuncu kitlesinin ise şirketin kaybettiği prestij ve güvenilirliğini yeniden kazanmasının çok kolay olmayacağı yönünde görüşleri var. Aşağıdan ilgili haberimize göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077, CD Projekt RED’e Pahalıya Patladı!
OYUN

Cyberpunk 2077, CD Projekt RED’e Pahalıya Patladı!

Piyasaya sürüldüğü günden beri gerek hatalar gerek optimizasyon sorunları ile dünyanın dört bir yanından tepki toplayan Cyberpunk 2077 isimli video oyunu,

Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen hikaye tabanlı açık dünya rol yapma oyunu. Windows PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında indirilebilir olan aksiyon rpg oyununda ölümsüzlüğün anahtarı olan eşsiz bir implantın peşinde olan V adlı bir kanun kaçağı paralı askerin yerine geçiyorsunuz.

YORUMLAR