Stalker 2 Çıkış Tarihi Ertelendi

Geliştirici ve yayıncı GSC GameWorld tarafından alınan karar ile beraber Stalker 2 çıkış tarihi ertelendi. Peki, Stalker 2 ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Stalker 2 çıkış tarihi ile ilgili oyuncuları üzecek bir karar alındı. Dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen yapım ertelendi. Geliştirici ve yayıncı GSC GameWorld, ertelenme kararına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, seneler boyunca sayısız aksaklıktan ötürü çıkışını gerçekleştiremedi. Oyun ilk olarak 2010 yılında duyurulmuş olsa da orijinal oyun özellikle maddi sıkıntılar yüzünden 2012 yılında iptal edildi. GSC Game World yenilendikten sonra oyunu 2018 yılında yeniden ortaya çıkardı.

Stalker 2 Çıkış tarihi Ne Zaman?

Geliştirici ve yayıncı GSC Game World, yeni Stalker oyununu bekleyen oyuncuları üzecek bir karar aldı. Alınan karar ile birlikte açık dünya temasına sahip video oyununun çıkış tarihi ertelendi. Peki, Stalker 2 ne zaman çıkacak?

Forza Street Oyununun Fişi Çekiliyor: Tarih Verildi
OYUN

Forza Street Oyununun Fişi Çekiliyor: Tarih Verildi

Microsoft ve Turn 10 Studios tarafından alınan karara göre Forza Street oyunu kapanacak. Konuya dair yapılan açıklama ile birlikte oyunun ne zaman kapanacağı belli oldu.

Çok sayıda oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, 8 Aralık tarihinde piyasaya sürülecek. Eğer erteleme kararı alınmasaydı video oyunu, 28 Nisan 2022 tarihinde satışa sunulacaktı.

Neden erteleme kararı alındığına yönelik oldukça önemli bilgiler paylaşan GSC GameWorld, geliştirici ekibin oyunu kapsamlı bir şekilde test etmesi için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Aktarılan bilgilere göre erteleme, şirketin vizyonunu yerine getirmesini ve oyunu istenen seviyeye ulaştırmasını mümkün hale getirecek.

Stalker 2'nin GSC tarihindeki en büyük proje olduğunun altığını çizen şirket, özellikle böyle bir proje söz konusu olduğunda geliştirme sürecinin uzun sürmesi gerektiğine inandıklarını ifade etti. Görünüşe göre geliştirici ekip, oyunun sorunsuz bir şekilde piyasaya sürülmesi için önemli ölçüde çaba sarf ediyor.

Stalker 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 8 GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB
  • RAM: 8 GB
  • Depolama Alanı: 150 GB kullanılabilir alan

Stalker 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT 8 GB / NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8 GB / NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11 GB
  • RAM: 16 GB
  • Depolama Alanı: 150 GB kullanılabilir alan

Stalker 2 çıkış tarihi erteleme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl isimli video oyunu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR