Umutcan Üçüncü Kez Just Dance Dünya Şampiyonu Oldu!

Son iki yılda olduğu gibi Just Dance 2019 Dünya Şampiyonası galibi Umutcan Tütüncü oldu.

just dance şampiyonu

Katıldığı son şampiyonlarda ipi göğüsleyerek Türkiye’ye önemli başarılar kazandıran Umutcan Tütüncü, geleneği bozmadı. Son iki yılda olduğu gibi Just Dance 2019 Dünya Şampiyonası galibi Umutcan Tütüncü oldu.

Bu sene Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen Just Dance 2019 Dünya Şampiyonası tamamlandı. Türkiye’yi temsil eden Umutcan Tütüncü, üçüncü kez Just Dance Dünya Şampiyonu unvanını almaya hak kazandı. Umutcan şampiyonluğu, harika performasıyla jüri oyları, oyun puan değerleri ve Twitch üzerinden tüm Türkiye’den topladığı oylarla rakiplerini geride bıraktı.

Dünyanın dört bir yanından 18 finalistin yer aldığı yarışmada gözler son iki senenin dünya şampiyonu Umutcan Tütüncü’nün üzerindeydi. Brezilya medyasının yoğun ilgisiyle karşılaşan Umutcan Tütüncü ile Just Dance ekibi de yarışma öncesinde çekim ve röportajlar yaptı. Brezilya’da düzenlenen Just Dance 2019 Dünya Şampiyonası Büyük Finali’nde dünyanın en iyi 18 yarışmacısı Dünya Şampiyonu unvanı için yarıştı. Büyük Final, Ubisoft Twitch ve Facebook kanallarından yayınlandı.

Bu sene ilk defa olarak Twitch üzerinden gelen yorumların da oylamaya dahil edildiği hatırlatıldı. Yarışmanın bu seneki kuralları gereği yarışmacıların mutlaka Twitch üzerinden yorum alarak oy toplamaları gerekiyordu. Aksi halde Twitch üzerinden alınan oylarda kaybeden yarışmacı otomatik olarak elenmiş sayılıyordu.

Just Dance Dünya Şampiyonu Bir Türk Oldu!
OYUN

Just Dance Dünya Şampiyonu Bir Türk Oldu!

Just Dance Dünya Şampiyonası, geçtiğimiz günlerde Paris'de düzenlendi. Şampiyonun sonunda kupayı kaldıran isim, Ankara'dan yarışmaya katılan on altı yaşındaki Umutcan ya da oyunda kullandığı ismiyle Technoth oldu.

Just Dance 4'e Gangnam Style Geliyor
OYUN

Just Dance 4'e Gangnam Style Geliyor

Son zamanlarda herkesin dillerden düşmeyen ve Youtube'da "En çok beğenilme" rekorunu kırarak Guiness rekorlar kitabına adını yazdıran PSY'in son şarkısı Gangnam Style, Just Dance 4'e geliyor.

Just Dance Now'ın Android Oyunu Çıktı
MOBİL

Just Dance Now'ın Android Oyunu Çıktı

Ubisoft, XBox ile oynanabilen modern dans oyunu Just Dance Now artık Android cihazlar ile de oynanabiliyor. Firmanın çıkardığı uygulama sayesinde tarayıcılarınız üzerinden oyunu açarak Android cihazlarınızı kumanda olarak kullanarak oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

YORUMLAR