Tamindir Sizler İçin Seçti: Gülümseten Cumaya Özel İndirimli Uygulamalar

Tamindir olarak sizler için Black Friday indirimi yapan uygulamaların özel bir listesini çıkardık. Siz de uygulamaları keşfedin ve indirimlerden faydalanın!

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nün hemen sonrasında ilk cuma gününe denk gelen indirim günü olarak biliniyor. Tek bir gün olarak belirlenen, ancak bir haftaya kadar sürebilen indirimlerle markalar, ürünleriyle müşterilerini uygun fiyata buluşturuyor. 

Black Friday gününde mağazalar daha erken saatte açılıp daha geç saatte kapanıyor. Günümüzde online satış platformları da bu güne özel indirimler ve avantajlar sunuyor. Hem mobil hem de bilgisayarlara indirilebilecek, Black Friday indirimi yapan uygulamaları da sizler için bir araya getirdik! Uygulamaları inceleyerek ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilir ve indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Türkiye'de Kasım'ın ilk haftalarından başlayan ve ''Efsane Cuma'', ''Muhteşem Cuma'' sloganları ile sunulan indirimleri Tamindir olarak ''Gülümseten Cuma'' başlığı altında sizler için derledik.

Black Friday İndirimi Yapan Uygulamalar

  1. UPDF
  2. EaseUS
  3. Airdroid
  4. AdGuard VPN
  5. Hide.me VPN
  6. Pure VPN
  7. TextSniper
  8. NordVPN
  9. The Sims Video Games
  10. Pixelmator

1. UPDF

Windows, macOS, iOS ve Android cihazlarda kolayca kullanılabilen ve oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan UPDF, birçok farklı özellikle ön plana çıkıyor. PDF dosyalarını görüntüleme işleminden PDF dosyalarını farklı formatlara dönüştürme gibi pek çok avantajlı imkan sunuyor. 

OCR desteği ve filigran ekleme gibi olanaklar tanıyan uygulama PDF belgesine açıklama ekleme ve belgelerdeki tüm ögeleri düzenleme gibi özellikleriyle de biliniyor. Hukuk, bankacılık, eğitim, sağlık ve sigorta gibi alanlarda PDF'e yönelik tüm temel ihtiyaçları sunduğu özellikler ile karşılıyor.

UPDF Black Friday özelinde %40 indirim sunuyor. 1 yıllık satın alıma 6 ay fazladan kullanım imkanı sunmasının yanı sıra Perpetual satın alımına PDF Password Remover'ı ömür boyu edinme şansı tanıyor. Gerek eğitim gerek iş hayatında ihtiyaç duyabileceğiniz uygulamayı indirerek, Black Friday indirimi kaçırmadan abone olabilirsiniz.

2. EaseUS RecExperts

Ekran kayıt ihtiyaçları için kapsamlı çözümler sunan EaseUS da Türkiye'deki kullanıcılarına özel olarak Black Friday indirim kodu oluşturuyor. Ekran etkinlikleri, web kameralarından görüntü ve oyun oynama anında kolayca ekran kaydı almaya yardımcı olan bir uygulama.

EaseUS RecExperts, tüm bunların yanı sıra sadece ses kaydedici olarak da kullanılabilen, pratik bir kullanım deneyimi yaşatan uygulamaların başında geliyor. Türkiye'deki kullanıcılar için yıllık lisanslı planını %60 oranında indirimle satın alma fırsatı sunuyor. 

  • İndirim Kodu: Turkey60OFF

Yukarıda yer alan indirim kodu ile hem Windows hem Mac sürüm için ayrı ayrı 1 yıllık üyelik oluşturulabiliyor.

3. Airdroid Personel

Bilgisayar üzerinden Android cihazlara erişme ve dosya paylaşma konusunda kolaylık yaşatan AirDroid, tüm sürümler arasındaki veri alışverişini profesyonel kalitede gerçekleştiriyor. Android, iOS, Mac, Windows ve Web sürümlerinde kullanılabiliyor. 

Arayüzünün şık ve sade olması, kullanıcılara kolay bir deneyim yaşatıyor. Düzenli bir şekilde güncellendiği için hızlı bir şekilde çözüme ulaşmaya yardımcı oluyor. Güvenilir bir sisteme sahip olan Airdroid Personel, hızlı dosya aktarım işlemlerini cihazlar arası yönetebiliyor.

Sizler için seçtiğimiz uygulamalardan biri olan Airdroid'in Black Friday indirim oranı %40. Bu indirim oranı sayesinde yıllık 29.99 dolar yerine 14.99 dolara aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

4. AdGuard VPN

AdGuard VPN, iki veya daha fazla cihaz arasında güvenli bir özel sanal ağ desteği sunar. Bulunulan konumda girişi kapalı olan sitelere şifreli bir şekilde bağlanma imkanı sunar. Konum fark etmeksizin gizli ve güvende bir şekilde sosyal ağlarda dolaşmanızı sağlar.

Çevrimiçi içeriklere kolayca erişme olanağı tanır. Kendi VPN protokolüne sahiptir. Hızlı sunucu desteği ile internet kullanımını normalde olduğu ideal seviyede tutar. Kişisel verileri toplamaması, canlı destek hizmeti sunması ve güvenlik, gizlilik konularında iyi bir performans sergilemesi AdGuard'ı öne çıkarıyor.

Black Friday özelinde AdGuard VPN'e 2 yıllık abone olmak isterseniz %85 oranında indirim kazanabilirsiniz. 

5. Hide.me VPN

Hide.me VPN, kişisel bilgi istemeyen ve etkinlik kaydı yapmadan güvenilir kullanım sunan uygulamalardan biridir. Dünya genelinde tercih edilen VPN uygulaması, aynı anda 10 farklı bağlantı gerçekleştirebiliyor. 75'ten fazla konumda 2.000'den fazla Gigabit sunucusu bulunuyor. 

Windows, macOS, Android ve iOS cihazların tamamında sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Chrome, Firefox, Edge, Amazon Fire OS, Linux ve Android TV'lerde de kolayca kullanılabiliyor. Hide.me VPN, tüm bunların yanı sıra oyuncular için ideal seviyede ping ve gecikme sunuyor. 30 gün para iadesi yapılabilen bir sisteme sahip olan uygulama, 49 dolara 12 aylık abonelik sunuyor. 

Hide.me VPN Black Friday özelinde 5 ay ücretsiz kullanımı hediye ediyor. 49 dolar karşığında toplamda 17 aylık bir aboneliğe sahip olmanızı sağlıyor. Bu da ayda 2,87 dolara Hide.me VPN'in tüm avantajlarından yararlanabileceğiniz anlamına geliyor.

6. PureVPN

Android, iOS, Windows ve macOS cihazların tamamında kullanılabiliyor. Arayüzü sayesinde kolay ve basit bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Konum fark etmeksizin hizmet veren uygulama sayesinde engelli ve belirli ülkelerde hizmet vermeyen sitelere güvenli bir şekilde giriş yapılabiliyor.

PureVPN'e son güncellemesi ile birlikte Wireguard, Domain Fronting ve Gizleme gibi özellikler geldi. Bunun yanı sıra eklenti olarak da Purekeep, PurePrivacy ve PureEncrypt bünyesinde yer alıyor.

PureVPN, beş yıllık planda %87 indirim yaparak ayda 1,41 dolara abone olma fırsatı sunuyor. Black Friday özelinde belirlenen indirim için aşağıdaki indirim kodunu kullabilirsiniz.

  • İndirim Kodu: blackfriday10

7. TextSniper

TextSniper, görüntüler başta olmak üzere ekrandan metin kopyalaması yapmak isteyen tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Menü çubuğu üzerine tıklayarak veya yapılandırılabilir bir klavye kısayolu tercih ederek işlem yapma imkanı sunuyor.

Fare imleci ile metin içeren alan seçildiği zaman, seçilen kısım otomatik olarak Mac panosuna kopyalanıyor. Seçilen metni konuşma desteği ile seslendirerek dinleme olanağı sunan TextSniper, tıpkı Mac'te ekran görüntüsü alma kolaylığında çalışıyor.

Tamindir olarak bulduğumuz ve sizler için seçtiğimiz uygulamayı Black Friday macOS paketi ile uygun fiyata edinebilirsiniz. Normalde 406 dolar olan 12 uygulamanın fiyatı, bu özel indirim ile 84 dolara kadar düşüyor.

8. NordVPN

NordVPN, internetteki erişim engeli olan sitelere güvenli giriş sağlamayı mümkün hale getiren bir uygulamadır. Herkese açık WiFi ağlarında gizli ve güvenli bir şekilde dolaşmayı sağlamasının yanı sıra YouTube gibi hız sınırlaması olabilecek sitelerde de rahat ve hızlı bir şekilde sonuç almaya yardımcı oluyor.

Karmaşık parolaları düzenleme ve tek bir noktada toplama, tek tık ile dosya koruması oluşturma, bu dosyaları özel bir bulutta yedekleme gibi birbirinden avantajlı hizmetler sunuyor. Aynı zamanda Quick Connect özelliği ile o anki en iyi sunucuya bağlanıyor.

NordVPN Black Friday özelinde kullanıcılarına %68 oranında bir indirim sunuyor. İlk iki yıl için 447,39 dolar yerine 142,83 dolara abone olma imkanı tanıyor. Bu da aylık ödeme planında 5,29 dolara denk geliyor. 

9. The Sims Video Games

Tamindir olarak The Sims seven oyuncuları unutmadık. Geçen ay 1 günlüğüne ücretsiz bir şekilde indirilmişti. Eğer ücretsiz indirimi kaçırdıysanız üzülmenize gerek yok. Çünkü The Sims 3 ve The Sims 4 için Black Friday özel indirimleri başladı.

Sims 3 paket ve eklentileri başta olmak üzere Sis 3 eşya paketleri de indirimde. Electronic Arts bünyesinde Sims 4 paketlerinde de Black Friday indirimi var. %20'den başlayıp %50'ye kadar varan büyük indirimler sizleri bekliyor. 

10. Pixelmator

Pixelmator, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanan kapsamlı bir fotoğraf düzenleme programı olarak çalışıyor. Profesyonel kullanıma hizmet etmek üzere tasarlanmış olan uygulama, fotoğraf düzenlemeye dair isteyebileceğimiz her fonksiyonu sunuyor.

Sizler için araştırdığımız Black Friday indirimi yapan uygulamalar arasında dahil olan Pixelmator, %50 indirim avantajı ile karşınıza çıkıyor. Şu anki indirimle Pixelmator'a 19.99 dolara sahip olabilirsiniz.

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?
Yaşam

Black Friday (Kara Cuma) Nedir?

Alışveriş çılgınlığı olarak geçen Black Friday (Kara Cuma) nereden geliyor? "Black Friday nedir?", "Black Friday ne zaman başlar?", "Türkiye’de Black Friday indirimleri ne zaman başlar?" Şu sıralar farklı platformlarda karşımıza çıkan Black Friday hakkında tüm merak edilenleri yanıtlıyoruz.

YORUMLAR